Cristi Chivu si-a botezat mezina, Anastasia, la Milano. VIDEO


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 05:10
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2011 18:53
Categorie: Stiri Sport
Cristi Chivu si-a botezat mezina, Anastasia, la Mi...
Cristi Chivu si-a botezat mezina, Anastasia, la Mi...

Cristi Chivu a botezat-o vineri seara pe mezina lui la Biserica Ortodoxa din Milano. Anastasiei i-a fost nas impresarul fotbalistului, iar de la ceremonie n-au lipsit prietenii apropiati ai sotilor Chivu.

Invitatii au sosit cu taxiurile, iar in jurul orei locale 17 in fata bisericii au ajuns Cristi si Adelina Chivu, impreuna cu nasii Anastasiei, Victor Becali si sotia lui.

Adormita, fetita a fost dusa in biserica intr-un cosulet pentru copii de catre taticul ei, mandru nevoie mare. Rumoarea a trezit-o pe Anastasia, care a inceput sa scanceasca in bratele nasei. Nici mangaierile tatalui si vorbele de alint ale mamei n-au prea linistit-o.

Plansul micutei n-a contenit nici atunci cand mama si nasa au dezbracat-o, ca sa o incredinteze preotului. In momentul cheie al cufundarii in cristelinita, Adelina a sustinut-o pe fetita.

Anastasia a fost apoi imbracata in haine nou-noute si incaltata cu botoseii cu sclipici, asortati cu rochia mamei. Proaspat botezata, fetita s-a linistit in bratele tatalui ei.

In tot acest timp, Natalia, fiica cea mare a cuplului Chivu, se juca impreuna cu alti copii in biserica.

Slujba a fost oficiata de preotul roman ortodox din Milano, Traian Valdman, care a daruit sotilor Chivu o icoana, pentru ca fetita sa fie sub protectia Sfintei Anastasia.

Romanii care s-au nimerit in Biserica Pogorarea Sfantului Duh au fost surprinsi sa dea de cunoscutul sportiv si de apropiatii acestuia in lacasul de cult.

Petrecerea care a urmat s-a tinut la restaurantul unui hotel de 5 stele din centrul orasului Milano. De la eveniment n-au lipsit rudele apropiate si prietenii cei mai buni ai sotilor Chivu.

Anastasia, care s-a nascut pe 4 noiembrie 2010, a fost botezata in acelasi loc in care a fost crestinata si Natalia, prima fetita a cuplului.

A urmat o petrecere discreta, organizata la restaurantul unui hotel de 5 stele din centrul orasului Milano, la care au participat doar rudele apropiate si prietenii cei mai buni.

Adelina si Cristi Chivu s-au casatorit in iulie 2008.

 

 

 

 

Primele fotografii cu Adelina Chivu dupa nastere! A venit singura in tara!
Cristi Chivu e iar tata! Anastasia s-a nascut la Milano VIDEO
Adelina Chivu, insarcinata la Milano. Cristi a scos-o la plimbare
VIDEO PROTVPLUS.RO