Steaua - Manchester City 0-5: umiliti si in teren, si in tribune. Reactia stelistilor dupa coregrafia cu "Doar Dinamo". VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Tristete, dezamagire si neputinta. Asta s-a citit marti seara pe chipurile microbistilor dupa esecul Stelei in fata celor de la Manchester City.

AICI PUTETI VEDEA GOLURILE VIDEO

Sustinuti de peste 50 de mii de suporteri aflati in tribunele de pe Arena Nationala, romanii nu au reusit sa le tina piept englezilor, care au cel mai bun antrenor al momentului, Pep Guardiola.

Partida, care s-a incheiat cu 5-0 pentru oaspeti, a fost urmarita de ai nostri si la terase, unde atmosfera a fost una apasatoare. Dar, odata ce s-a auzit fluierul de final, fanii englezi ajunsi in Centrul Vechi din Bucuresti s-au dezlantuit si au sarbatorit victoria.

"Doar Dinamo Bucuresti", coregrafia fanilor stelisti de la tribuna a doua, la meciul cu Manchester City

Citește și
Manchester City pe National Arena, Agerpres
Steaua - Manchester City 0-5. Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Fanii stelisti au primit veste de la suporterii dinamovisti, iar la tribuna a doua a Arenei Nationale a aparut scris mesajul: "Doar Dinamo Bucuresti", la meciul cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Fanii stelisti au primit veste pe care le-au imbracat, si astfel s-a format coregrafia: "Doar Dinamo Bucuresti".

In minutul 10, fanii stelisti au fost rugati de crainicul stadionului sa dea jos vestele primite.

Stanciu despre coregrafia fanilor dinamovisti: Daca au facut lucrul asta sunt frustrati, a gresit cine s-a ocupat de asta

Mijlocasul Nicolae Stanciu a declarat, marti seara, ca Steaua nu are nicio revansa de luat in fata echipei Dinamo, care nu s-a mai impus demult in fata gruparii steliste, subliniind ca fanii dinamovisti care au pus la cale coregrafia de la partida cu Manchester City sunt "niste frustrati".

"Ne-au batut o data in cinci ani, ei au de luat o revansa. Tot timpul ne intrebati de ei, dar nu ne-au mai batut demult. Nu avem nicio revansa de luat in fata lor. Sambata vom incerca sa castigam. Galeriile noastre nu vin la meciuri. Daca au facut lucrul asta, sunt frustrati, a gresit cine s-a ocupat de asta. Pentru ca nu s-a uitat inainte ce se intampla. Probabil ca sunt frustrati ca nu au castigat un meci de atata timp si de asta au facut asa ceva. Noi nu avem nicio revansa de luat in fata lor, sambata vom incerca sa castigam meciul", a comentat Stanciu.

Becali: A fost o diferenta prea mare, parca jucau soarecele cu pisica

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat marti seara, dupa meciul de pe teren propriu cu Manchester City, scor 0-5, ca nu se astepta la o diferenta atat de mare, el precizand ca "parca jucau soarecele cu pisica".

"Eu nu ma asteptam sa fie asa, de cand am cazut cu ei am spus ca nu-i poate bate decat Dumnezeu pentru ca sunt prea puternici, dar nu ma asteptam sa fie o diferenta asa de mare. Ma asteptam la un 2-0, 3-0, dar a fost o diferenta prea mare, parca jucau soarecele cu pisica, asta-i diferenta. Sunt dezamagit, nu mai ai chef sa faci nimic cand vezi asta. Mie nu-mi place sa fiu la coada, dar trebuie sa accept situatia pentru ca nu am ce face. Nu stiu daca e cineva de vina. Milioanele. Acum fotbalul nu se mai joaca asa cum era inainte, acum joaca milioanele. La ce sa te astepti, ce sa faci? Ce poti sa faci cand vezi cum plimba aia mingea, paseaza intr-o asa mare viteza ca te naucesc?", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat ca rezultatul este o umilinta. "De Nita ce pot sa zic? Daca ai 20 de suturi pe poarta aperi 4-5. Acum imi dau seama care este valoarea noastra. Ce sa mai ai nevoie acum de Alibec si Ivan cand iei bataie cu 5-0? Nu ma mai intereseaza nimic. Daca nu pot la nivelul asta mai bine ma las de fotbal, ce sa fac? Nu ai cum sa ajungi niciodata la valoarea lor. Poate in Europa League, cu alte cuvinte mai la coada, asa. Asta e, ce sa facem? Nu-mi place, eu cand sunt invins nu imi place, este umilinta", a mentionat el.

Guardiola: Am intalnit cea mai buna echipa din Romania, liderul campionatului romanesc, dar noi am jucat foarte bine

Tehnicianul Josep Guardiola a declarat marti seara, dupa meciul cu FC Steaua, scor 5-0, ca adversara formatiei Manchester City este cea mai buna echipa din Romania, dar elevii sai au evoluat foarte bine si rezultatul este consecinta muncii lor.

"Sunt foarte multumit de rezultatul echipei, pentru ca suntem foarte aproape de grupele LC. Ca antrenor sunt foarte fericit, am jucat foarte bine. Sunt multumit ca jucatorii au alergat foarte mult si fara minge. Chiar daca Aguero a ratat doua penaltiuri a alergat foarte mult, s-a concentrat si a reusit sa marcheze de trei ori. Suntem impreuna de o luna si jumatate si nu stiam la ce sa ne asteptam. Am jucat foarte bine si rezultatul e consecinta muncii noastre. in ziua de astazi fotbalul e pe picior de egalitate, se stiu toate secretete. Azi am intalnit cea mai buna echipa din Romania, liderul campionatului romanesc, dar noi am jucat foarte bine si le multumesc conducatorilor de la Manchester City pentru oportunitatea pe care mi-au dat-o de a antrena acesti jucatori fantastici", a spus Guardiola.

Josep Guardiola a precizat ca nu s-a gandit ca FC Steaua estecel mai slab adversar posibil pentru play-off. "Dar am jucat foarte bine. stiam ca e o echipa periculoasa, ca au doi jucatori de banda foarte buni si un numar 10 foarte bun. Steaua ramane o echipa foarte buna in opinia mea", a adaugat el.

Tehnicianul a mentionat ca il va lasa pe Sergiu Aguero sa execute penaltiuri daca va mai fi cazul, chiar daca argentinianul a ratat doua: "Daca Aguero e increzator si eu sunt increzator. Nu pot executa eu penaltiurile, dar nu am o problema cu Aguero, apreciez jucatorii care isi asuma executarea penaltiurilor".

Laurentiu Reghecampf: S-au facut prea multe greseli personale. Sunt jucatori care nu pot evolua la acest nivel

Tehnicianul echipei FC Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca elevii sai au primit prea multe goluri si au facut prea multe greseli personale la meciul cu Manchester City, scor 0-5, el mentionand ca unii jucatori nu pot evolua la acest nivel.

"E un meci din care trebuie sa invatam foarte multe lucruri pentru ca am primit prea multe goluri si in care s-au facut prea multe greseli personale. Sunt jucatori care nu pot evolua la acest nivel, dar nu vreau sa dau nume. Din fericire am reusit o calificare in grupele Ligii Europa si sper sa avem un traseu cat mai lung. Vom avea timp sa analizam. Mi-as fi dorit sa avem o alta atitudine in acest meci cand intalnim echipe de genul acesta. Astazi din pacate nu am mai avut aceeasi atitudine din meciul cu Sparta Praga. Acum trebuie sa ne revenim cat mai repede pentru ca sambata avem un meci important cu Dinamo", a spus Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf a precizat ca si el isi reproseaza unele lucruri, astfel ca toti sunt vinovati pentru rezultatul de 0-5. "Jucatorilor le spun mereu ca trebuie sa se autodepaseasca, ceea ce nu am reusit in aceasta seara. Cred ca puteam marca la 0-0, dar oricum au fost foarte putine lucruri pozitive fata de cele negative. Daca vrem sa ajungem in grupele LC trebuie sa facem fata unor astfel de meciuri. Deocamdata nu putem. Poate a fost si teama si lipsa de experienta. Sunt lucruri pe care nu le poti controla in timpul unui meci. Am si eu ce sa-mi reprosez, toti suntem vinovati. Nu vreau sa gasesc un vinovat anume. E o infrangere clara, am primit foarte multe goluri azi, toti suntem vinovati de aceasta infrangere. Nu am avut agresivitate, nu am avut dorinta de a castiga mingea in anumite momente. Daca vrei sa castigi cu City trebuie sa existe mai multa duritate in sensul bun al cuvantului", a adaugat tehnicianul.

Reghecampf a subliniat diferenta dintre FC Steaua si Manchester City: "E o diferenta foarte mare, ei au cumparat jucatori de 180 de milioane si noi am adus cativa jucatori. Asta e diferenta dintre noi si ei. Noi am incercat cu fortele proprii, incercam sa facem ceva dar nici mie nu-mi convine ca am pierdut cu 5-0".

Cum au trait suporterii meciul

In extaz - asa au fost suporterii englezi dupa un meci care nu le-a dat mari emotii. Cei de la Manchester City au inscris nu mai putin de cinci goluri in poarta Stelei. La o asemenea victorie nu se asteptau nici fanii.

Fan Manchester City: "Poate un gol sau doua, dar nu cinci."

Si, asa cum era de asteptat, si-au cantat bucuria in Centrul Vechi din Bucuresti, printre halbe de bere.

Fan Manchester City: "Sunt foarte fericit. Acum ma duc sa ma imbat!"

In timp ce oaspetii nu isi ma incapeau in piele de fericire, romanii isi inecau amarul in pub-uri. Dar ai nostri au sperat pana in ultima secunda a meciului. Nu neaparat la o victorie, ci macar la un scor mai putin rusinos.

Fan Steaua: "Mingea e rotunda, nu se stie niciodata. Speram sa dam gol."

O familie a venit tocmai de la Iasi ca sa vada meciul. In timp ce tatii isi sustineau echipa preferata din tribune, la terasa, mamele si copiii stateau cu sufletul la gura.

Mama: "Cred ca se intoarce suparat acasa. A zis ca vom continua sa ramanem aici, dar am primit un telefon si a zis ca nu, sa mergem acasa ca nu."

Totusi, microbistii infocati spera ca Steaua sa isi ia revansa in deplasare atat cat se poate.

Fan Steaua: "Sa speram macar la un rezultat de egalitate. Prea puternica City."

Fan Steaua: "Sa ne bucuram ca mergem in Europa League si sa mergem inainte!"

Meciul retur dintre Steaua si Manchester City va fi miercuri, 24 august, in direct, la ProTV.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Asa ceva nu s-a vazut niciodata pe un stadion. Ambuscada a lui Dinamo intre suporterii Stelei: zeci de mii de pacaliti
Asa ceva nu s-a vazut niciodata pe un stadion. Ambuscada a lui Dinamo intre suporterii Stelei: zeci de mii de pacaliti

"Doar Dinamo Bucuresti" a fost mesajul purtat de zeci de mii de stelisti la meciul cu Manchester City.

Steaua - Manchester City 0-5. Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League
Steaua - Manchester City 0-5. Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League

Steaua Bucuresti a fost surclasata de formatia engleza Manchester City cu scorul de 5-0 (2-0), marti seara, pe Arena Nationala din Capitala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.

Manchester City joaca la Bucuresti cu Steaua. Becali:
Manchester City joaca la Bucuresti cu Steaua. Becali: "Nu ne poate califica decat Dumnezeu". Meciul, in DIRECT la Pro TV

Una dintre cele mai bogate echipe de fotbal ale planetei vine la Bucuresti pentru meciul cu Steaua, din play-off-ul Champions League. Meciul cu Manchester City va fi transmis de ProTV, pe 16 august, de la 21:45.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.