Simona Halep, superba pe tocuri si intr-o rochie cu decolteu, la petrecerea de dinaintea nuntii fratelui sau

Dată publicare: 11-10-2014 19:04
Dată actualizare: 14-10-2014 00:55


Intr-o rochie eleganta si pe tocuri, Simona Halep a aparut vineri seara intr-o tinuta care i-a surprins placut pe admiratorii ei.

Insotita de prieteni foarte apropiati, numarul 3 mondial a ajuns la o petrecere organizata, dupa traditia aromanilor, inaintea nuntii fratelui ei. Mesenii au primit-o cu aplauze, iar ea a marturisit ca viseaza la rochia de mireasa, dar nu se grabeste si deocamdata nu are un iubit.

Intr-o rochie eleganta, cu decolteu, si pe tocuri foarte inalte, Simona Halep a ajuns aseara la un restaurant de lux din Constanta, invitata de cea care-i va fi cumnata. Dupa datina aromanilor - mirele si mireasa tin fiecare, cate o astfel de petrecere inaintea nuntii.

Campioana din tenis le-a urat fericire si casa de piatra mirilor.

"Este un moment foarte fericit, ma bucur pt fratele meu, sper sa aiba o casnicie frumoasa si sa fie fericiti", a spus Simona.

In mai multe interviuri, Simona Halep a povestit ca are o relatie foarte apropiata cu fratele ei, Nicolae.

"Sunt emotii destul de puternice, mai ales ca eu sunt o fire emotiva, o sa fiu alaturi de ei intotdeauna"

Impreuna cu familia, Nicolae Halep a ajuns la miezul noptii doar ca sa o peteasca pe aleasa inimii lui. Desi nu are un iubit, Simona a marturisit ca viseaza si ea, la ziua in care va deveni mireasa.

"E greu sa va spun acum cand va imbraca Simona Halep rochia de mireasa, sper sa o imbrac intr-o buna zi"

Fratele Simonei s-a casatorit civil pe 10 septembrie, iar duminica va avea loc nunta propriu-zisa, la Constanta. La marea petrecere vor veni peste 500 de rude si prieteni.