Simona Halep a aflat că are hernie de disc. ”Nu se pune problema operației”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Simona Halep a dezvăluit, marți, că are hernie de disc, după ce a fost supusă unui RMN.

Anunțul a fost făcut chiar de Simona Halep pe paginile sale de socializare. Aceasta a spus că la o vizită la o clinică din București a fost diagnosticată cu hernie de disc, în urma efectuării unui RMN, urmând ca în zilele următoare să efectueze alte noi teste și să discute cu doctorii în privința viitorului său.

„Am fost supusă unui RMN și am aflat că am hernie de disc. Voi vorbi cu doctorii zilele următoare și sper să mă întorc în curând pe teren”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebok a Simonei Halep.

Sportiva le-a mulțumit fanilor săi pentru mesajele de sprijin și a revenit cu un nou mesaj, în care menționează că nu are nevoie de operație, ci va face fizioterapie.

Simona a declarat, luni seară, la revenirea la Bucureşti, că s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China.

„Nu ştiu exact ce am, am dureri la spate, mâine voi face un RMN şi sper să nu fie ceva grav. Acum sunt mult mai ok, am fost puţin mai stresată, mâine voi şti mai multe. Eu am fost foarte pregătită înainte să plec, m-am antrenat foarte bine înainte de US Open, pentru că am fost dezamăgită acolo, însă la Wuhan mi s-a blocat spatele şi mi-a fost greu să joc. A fost greu, am jucat meciuri şi la Wuhan, durerea s-a dus în picior. Prioritatea este să-mi revin şi sper să pot juca următoarele turnee", a declarat Halep, conform news.ro.

La 27 de ani împliniți chiar săptămâna trecută, Simona Halep a avut ceva probleme cu accidentările, mai ales în ultimul timp. La turneul de la Beijing a fost nevoită să se retragă, în urma unei accidentări la spate. Așa a ajuns acasă, la București, pentru aceste teste și a aflat vestea.

Este incert viitorul său la acest sezon de tenis. Simona ar mai fi trebuit să joace la turneul de la Moscova, precum și la Turneul Campioanelor de la Singapore, la care avea șanse mari la marele trofeu. În schimb, Simona este susținută din toate direcțiile, a fost încurajată de fani din toată lumea și i s-a transmis că nu este singură în aceste momente.

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO