Serena Williams se căsătoreşte azi cu Alexis Ohanian. Cu ce bărbați a avut relații sentimentale înainte


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 16 Noiembrie 2017 08:39
Categorie: Stiri Sport
Serena Williams

Jucătoarea de tenis Serena Williams, 36 de ani, se căsătoreşte, joi, cu Alexis Ohanian, 34 de ani, co-fondator al reţelei Reddit, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

Invitaţii, printre care se numără Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara şi Eva Longoria, au ştiu doar oraşul în care va avea loc căsătoria, nu şi locul ceremoniei. Ei vor afla detaliile privind aceste eveniment abia joi dimineaţă.

La nunta care va costa peste un milion de dolari au fost invitate 250 de persoane. Acestea nu vor avea voie să folosească telefoanele mobile, din cauza unei înţelegeri între Serena Williams şi revista Vogue, care a primit exclusivitate pentru fotografii.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul acestui an.

Serena şi Alexis s-au cunoscut în mai 2015, la Roma şi s-au logodit în decembrie 2016, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima dată.

Presa americană a alcătuit o listă a bărbaţilor din viaţa Serenei Williams, în ordinea cronologică a relaţiilor pe care le-au avut cu fostul număr 1 WTA.

Brett Ratner. Este un cunoscut producător de filme de la Hollywood, care a avut o relaţie cu Serena, pe când aceasta avea 23 de ani. Ei au fost împreună doi ani, după care Brett s-a refugiat în braţele fotomodelului român Alina Puşcău, care a pozat şi în Playboy. Ratner este producătorul seriilor Rush Hour şi Horrible Bosses, dar şi al multor alte filme, între care The Revenant, câştigătorul Oscarului din acest an. De asemenea, Brett Ratner este recunoscut ca un mare cuceritor, având relaţii, printre altele cu Lindsay Lohan şi Mariah Carey.

Common. Pe numele lui real Lonnie Rashid Lynn Jr. acesta este un cântăreţ de hip hop din Chicago. A fost cu Serena în 2007.

Jackie Long. Actor, muzician, poet şi director de filme din Los Angeles. Ce doi au avut o relaţie de nouă luni, în 2007-2008.

Hosea Sanchez. Actor şi cântăreţ din Alabama, cunoscut pentru rolul din The Game, un celebru serial american. Relaţia lui cu Serena n-a rezistat decât o lună, în 2008.

Amar'e Stoudemire. Baschetbalist în NBA, în prezent la Miami Heat, a avut o relaţie de două luni cu Serena, pe când acesta evolua la New York Knicks, în 2010.

Drake. Cântăreţ canadian, mai mic decât Serena cu cinci ani. Americanii susţin că a fost în tandreţuri cu Serena între 2011 şi 2015, dar cu destule pauze, în care jucătoarea şi-a căutat dragostea în altă parte.

Grigor Dimitrov. Jucător de tenis, bulgarul a avut o aventură cu Serena în 2012, după care s-a mutat în braţele Mariei Şarapova.

Patrick Mouratoglou. E chiar antrenorul Serenei Williams, însurat şi cu doi copii, despre care se spune că a fost cu Serena timp de trei ani, din 2012 până în 2015.

Alexis Ohanian. Alexis Ohanian, om de afaceri american de origine armeană, tatăl copilului ei şi cel alături de care va merge azi la altar.

 

Sursa: Pro TV

Halep: Poate cel mai important mesaj pe care l-am primit a fost de la Serena Williams
VIDEO PROTVPLUS.RO