Serena Williams a făcut o jucătoare să plângă pe teren. Halep ”gândește pozitiv”

Ultima actualizare: 20-01-2019 11:24
Serena Williams
AFP

Daiana Iastremska, locul 57 WTA, i-a luat numai 3 ghemuri americancei Serena Williams, locul 16 WTA, sâmbătă, în partida din turul al 3-lea al Australian Open, apoi ucrainenaca a izbucnit în plâns.

"Ai jucat extraordinar. Ai jucat atât de bine! Nu plânge! Ai jucat foarte bine", a încurajat-o Williams, potrivit News.ro.

Serena Williams este aproape de forma ei cea mai bună la Australian Open. Ea a cedat doar 9 ghemuri în 3 meciuri.

Până acum, jucătoarea americană le-a învins pe croata Tatjana Maria, locul 74 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2, pe Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, şi pe jucătoarea de 18 ani Daiana Iastremska, locul 57 WTA, cu 6-2. 6-1, petrecând pe teren puţin peste trei ore în total.

Vedeți aici când are loc meciul din Simona Halep şi Serena Williams.

Sâmbătă, Simona Halep a declarat că, deși ea este numărul 1 mondial, Serena Williams este cea mai bună jucătoare din lume.

"În opinia mea, să fii numărul 1 mondial şi să fii cea mai bună jucătoare din lume este un pic diferit. În acest moment, eu sunt numărul 1 mondial şi o iau ca atare. Simt că sunt în această poziţie de multe luni, multe săptămâni. Dar, cu siguranţă, ea este cea mai bună jucătoare din lume, deoarece a câştigat atât de multe grand slam-uri. A fost mult timp pe locul I şi nu pot compara rezultatele mele cu ale ei. Dar în acest moment, sunt încrezătoare că sunt pe acestă poziţie şi gândesc pozitiv despre asta", a declarat Halep.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO