Sabine Kehm despre Schumacher: Sunt semne care ne dau speranta

Ultima actualizare: 06-04-2014 07:01
Michael Schumacher

Purtatorul de cuvant al germanului Michael Schumacher a declarat pentru cotidianul Bild ca exista semne care dau speranta in ceea ce priveste starea fostului pilot de Formula 1.

"Pot doar sa spun ca sunt semne care ne dau speranta", a spus Kehm. Sabine Kehm a precizat ca zvonurile conform carora sotia lui Schumacher construieste o anexa medicala la resedinta din Elvetia pentru a-l lua acasa pe fostul campion sunt lipsite de fundament: "Zvonurile conform carora Corinna isi modifica locuinta pentru a-l lua acasa pe Michael, in privinta caruia se mai afirma ca nu mai sunt sperante, sunt lipsite de orice temei".

Presa engleza a scris, saptamana trecuta, ca sotia lui Schumacher pregateste o anexa la resedinta din Elvetia, astfel incat fostul pilot sa fie mutat de la spitalul din Grenoble. Mass-media a mai speculat ca sotia lui Michael Schumacher a luat aceasta decizie deoarece medicii cred ca sansele ca fostul campion sa isi revina sunt mici.

Cotidianul Bild a notat, joi, ca singura constructie de la resedinta familiei Schumacher este cea a unei case pentru tatal lui Michael, Rolf. Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.

Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori la cap.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO