Rezerve uriase de bere pentru Finala Europa League. Patronii de baruri spera la incasari triple

Ultima actualizare: 02-09-2012 16:12

Microbistii de peste hotare au inceput sa ajunga in Capitala pentru finala Europa League. In baruri si restaurante, n-a fost nici pe de parte zi de odihna. Finala e LIVE pe ProTV, miercuri de la 21:45.

Mai bine sa n-ai loc sa treci prin depozit, de lazi, butoaie si frigidere burdusite cu sticle, decat sa ramai pe uscat, in prelungiri. La cat au carat, ospatarii ar fi fost mai castigati sa traga o conducta directa de la fabricile de bere.

200 de spanioli si-au facut rezervari online. Nu se stie cat de tare ii va incinge finala asa ca si pentru pahare si halbe e nevoie de
rezerve.

Chiar trebuie sa fie masive, de vreme ce proprietarii unui bar si-au propus sa mentina oferta 1+1 la berile draft. Asadar, cu cateva zeci de euro, suporterii ar putea chiar umple un asemenea recipient... pentru ca aceasta este adevarata oferta. Sa-ti stingi setea avand alaturi de masa singura copie oficiala a Cupei Campionilor Europeni castigate de Steaua in 1986.

In schimb, pentru restaurante acum se umplu camarile si se ticsesc frigiderele. Unii se asteapta la cereri de mese frugale, bazate pe gratare rapide si cartofi prajiti. Altii nu uita ca cei din tribune sunt totusi turisti care ajung prima data in tara mamaligii si a ciorbei de burta.

A inceput proba de rezistenta pentru spaniolii care au sosit in Romania.

Multi dintre cei care nu au bilet si-au propus sa ia la rand barurile sportive pana marti si sa decida apoi unde vor urmari meciul. Mai ales ca luni vor fi deschise doua imense zone pentru fani, in Piata Constitutiei si in Piata George Enescu. Acolo se vor antrena cu bere, iar meciul va fi proiectat pe ecrane gigantice.

Daca pentru suporteri stocurile vor fi reimprospatate pe masura de frigiderele si lazile de bere se vor goli, aflati ca pregatirile de 5 stele pentru echipe sunt deja finalizate. Echipa Athletic Bilbao va sosi luni si va fi cazata la Crown Plaza, iar Atletico Madrid este asteptata in aceeasi zi si va sta la hotelul Intercontinental.

Oricum, meciul este catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc, asa ca fortele de ordine sunt in garda. 1600 de jandarmi vor veghea ca meciul si retragerea suporterilor sa se faca in siguranta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO