Rafael Nadal, reacție dură cu privire la situația lui Djokovici din Australia: „Este un circ!”

Ultima actualizare: 10-01-2022 16:27
djokovic, nadal
Getty

Rafael Nadal a catalogat controversa privind cazul Novak Djokovic din Australia drept "un circ", potrivit Reuters.

Novak Djokovic a fost eliberat luni din arestul australian pentru imigranți, după ce a câștigat o contestație în instanță pentru a rămâne în țară și a putea concura la Australian Open.

"S-a creat un circ în jurul acestei povești. Este vorba de sport, multe interese se mișcă în jurul lui, la nivel general, la nivel economic, publicitar. Indiferent dacă sunt sau nu de acord cu Djokovic în privința unor lucruri, justiția a vorbit și a spus că are dreptul să participe la Australian Open și cred că este cea mai corectă decizie de a face acest lucru, dacă s-a rezolvat în acest fel. Îi urez mult noroc", a declarat Nadal, luni, pentru postul de radio spaniol Onda Cero.

După ce i s-a refuzat intrarea în Australia pentru că a sosit fără a fi vaccinat împotriva COVID-19, Djokovic, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut joi de oficiali la frontieră, în mijlocul unei furtuni de proteste față de decizia de a-i acorda o scutire medicală de la cerințele de vaccinare pentru a juca la Australian Open.

"La nivel personal, aș prefera mai degrabă să nu joace", a glumit Nadal, în timpul interviului.

"Cele mai importante instituții din lume spun că vaccinul este modalitatea de a opri această pandemie și dezastrul pe care îl trăim de 20 de luni încoace", a adăugat tenismenul iberic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO