Diagnosticul medicilor dupa accidentarea lui Ronaldo. Mama capitanului Portugaliei il acuza pe Payet ca a lovit cu intentie


Ultimul update: Joi 14 Iulie 2016 08:15
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2016 08:41
Categorie: Stiri Sport
Cristiano Ronaldo, Portugalia, UEFA EURO 2016

Accidentat in prima repriza a finalei de duminica seara, Portugalia 1-0 Franta, Cristiano Ronaldo risca sa lipseasca de pe gazon o perioada indelungata. Starul lui Real Madrid a fost inlocuit in minutul 24, dupa ce a fost faultat de Payet.

Meciul Franta - Portugalia transmis de PROTV a fost lider absolut de audienta, cu aproape 3,3 milioane de telespectatori la nivel național. Iar in minutul de aur, la 22 si 31 de minute, 3,7 milioane de suporteri urmareau postul nostru de televiziune.

De asemenea, pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PROTV a inregistrat o cota de piata de 61.5%, urmatorul post clasat inregistrand rezultate de aproape 10 ori mai mici.

AICI PUTETI VEDEA REZUMATUL FINALEI UEFA EURO 2016, PORTUGALIA - FRANTA 1-0 

Publicatia spaniola Marca a scris despre accidentarea lui Cristiano Ronaldo.

Potrivit cotidianului, dupa prima examinare facuta de medic, jucatorul portughez ar avea o leziune de gradul 1 a ligamentul colateral de la genunghiul stang, dupa accidentarea de la finala UEFA EURO 2016.

Din aceasta cauza Ronaldo are sanse mari sa rateze un nou meci important. Supercupa Europei e programata pe 9 august si se va disputa intre Real Madrid si FC Sevilla.

Lovitura primita la genunchiul stang l-a impiedicat pe Cristiano Ronaldo sa joace in continuare in meciul de finala.

Jucatorul are la dispozitie doar o luna  pentru recuperare, o perioada prea scurta pentru accidentarea suferita.

Payet: Nu este in natura mea sa fiu un fotbalist agresiv, nici nu se pune problema de intentie

Mijlocasul francez a explicat ca nu a avut intentia de a-l lovi pe Ronaldo.

"A fost un fault de joc si atat. Am recuperat mingea si daca l-am lovit, nu a fost ceva intentionat. Nu este in natura mea sa fiu un fotbalist agresiv, nici nu se pune problema de intentie", a spus Payet.

"Sunt dezamagit. Am jucat cu impresia ca suntem cei care au avut posesia mai buna, insa nu am reusit sa inscriem golul care sa deblocheze situatia. Ei au avut cateva sanse si au reusit sa puncteze. Un gol a decis tot, un gol pe care noi nu l-am putut marca. Portughezii au fost mai eficienti", a mai spus Payet.

Acesta le-a multumit fanilor care au umplut stadioanele la fiecare meci de la EURO: "Am fost sprijinit de fani si ma bucur nespus, le multumesc pentru ajutor".

Dolores, mama lui Ronaldo, a contrazis afirmatia lui Payet, printr-un mesaj publicat pe Twitter: "Nu suport sa imi vad fiul asa. Fotbalul este despre lovituri in minge, nu despre lovituri date adversarului".

 

 

Sursa: Marca

VIDEO PROTVPLUS.RO