Prima competitie de handbal pe nisip din Baia Mare. Sase camioane au fost descarcate in centrul orasului

22-08-2016 08:07

In acest final de saptamana, Baia Mare a fost capitala handbalului pe nisip. Mai bine de 6 camioane au fost descarcate in centrul vechi al orasului, unde s-a desfasurat prima editie a acestei competitii neobisnuite.

Totusi zeci de iubitori de handbal, amatori sau profesionisti, s-au intrecut pentru titlul de cel mai bun sportiv. Pentru a se amenaja terenul pe care au avut loc meciurile de handbal a fost nevoie de 120 metri cubi de nisip fin distribuiti pe o suprafata de aproximativ 600 de metri patrati. Adica nici mai mult nici mai putin decat 6 camioane pline ochi.

Au fost instalate si tribune si scaune pentru cei care au asistat la competitia sportiva.

La competitie s-au inscris atat echipe feminine cat si masculine. Pentru ca a fost extrem de cald, nisipul fierbinte le-a pus putin in dificultate .

Cel care a venit cu ideea organizarii acestei competitii e fostul campion Tudor Marta, castigator al Cupei Romaniei si a Supercupei cu HCM Minaur

Tudor Marta, organizator: "Avem un turneu in premiera in Romania, beach handbal. Este un sport nou pentru noi. Au mai fost astfel de turnee doar la mare, noi am reusit sa aducem plaja la munte."

Deoarece competia a avut succes, organizatorii vor sa o reia si anul viitor.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO