Preşedintele clubului Sporting Lisabona va servi ca medic în timpul stării de urgenţă


Ultimul update: Vineri 20 Martie 2020 14:07
Data publicarii: Vineri 20 Martie 2020 14:02
Categorie: Stiri Sport
Frederico Varandas, preşedintele clubului Sporting Lisabona, va servi ca medic în timpul stării de urgenţă

Frederico Varandas, preşedintele clubului portughez de fotbal Sporting Lisabona, a anunţat că a decis să activeze din nou ca medic, meseria sa de bază, pentru a ajuta în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus care a afectat şi Portugalia.

 

”Pentru generaţiile părinţilor şi bunicilor noştri, dar şi pentru această generaţie care nu poate creşte într-o ţară sufocată de o altă criză economică gravă.

Pentru toţi, pentru Portugalia, haideţi! Fiecare pe drumul său.
Unii fac pâine, alţii îi informează pe portughezi, alţii lucrează la serviciile lor pentru a menţine sus economia şi ţara”, a scris Varandas într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

”Am servit ţara înainte, iar astăzi o voi face din nou, în timpul stării de urgenţă, şi o voi face de câte ori Portugalia are nevoie”, a adăugat preşedintele lui Sporting.

Guvernul angajează medici pensionari

După anunţarea stării de urgenţă de către preşedintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa, guvernul portughez a început să angajeze medici pensionari, fără să le impună o limită de vârstă, pentru a ajuta în lupta împotriva maladiei care terorizează planeta.

Joi, Portugalia a raportat 785 de cazuri de infectare cu Covid-19 şi patru decese.

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO