Ministerul Sănătăţii, primele concluzii despre ancheta în cazul lui Ilie Balaci


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018 17:12
Categorie: Stiri Sport
Ilie Balaci

Rezultatele preliminare ale anchetelor pe care le desfăşoară Ministerul Sănătăţii la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Judeţean Craiova în cazul morţii fostului fotbalist Ilie Balaci arată că toate procedurile de intervenţie au fost respectate

Raportul arată că ambulanţele au fost dotate corespunzător. A fost respectat şi protocolul de resuscitare, precizează ministerul, fiind făcută chiar o resuscitare prelungită.

„Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii împreună cu reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI relevă faptul că au fost respectate procedurile în efectuarea intervenţiilor medicale în cazul lui Ilie Balaci. Ambulanţele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită”, transmite miercuri Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă.

Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci, fiind trimisă la Ambulanţa Craiova o echipă de specialişti. Medicii legişti au stabilit, în urma efectuării necropsiei, că decesul lui Ilie Balaci a survenit unui infarct miocardic.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

ISU Dolj a precizat, duminică, într-un comunicat că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

 

Sursa: StirilePROTV

Mesajul cutremurător al mamei lui Ilie Balaci, la înmormântarea fiului ei
Ilie Balaci, plâns și aplaudat de mii de oameni. Hagi și Popescu au participat la înmormântare
VIDEO PROTVPLUS.RO