Maria Sharapova, întrebată dacă a fost supusă la vreun control antidoping în acest an

31-08-2017 12:48


Maria Sharapova, antidoping, control

Maria Sharapova a fost deranjată de întrebările jurnaliştilor cu privire la numărul de controale antidoping efectuate în acest an.

Ea a fost chestionată pe această temă, după ce a învins-o, miercuri, cu 6-7 (4), 6-4, 6-1, pe Timea Babos din Ungaria, în două ore şi 20 de minute de joc, în turul al doilea al US Open.

Acesta a fost al doilea meci de peste două ore jucat de rusoaică la Flushing Meadows, după cel din primul tur, cu Simona Halep, care a durat două ore şi 44 de minute.

La conferinţa de presă, Sharapova a fost întrebată de câte ori a fost controlată antidoping după revenirea în competiţii, în aprilie.

"La finalul anului, de obicei ITF face aceste anunţuri", a răspuns ea, vizibil deranjată, potrivit firstpost.com.

Sharapova a afirmat că a meritat wild-cardul primit la US Open, ţinând cont de modul cum a jucat în meciul cu Simona Halep.

"Cred că, ţinând cont de cum am jucat luni, nu se mai pot pune astfel de întrebări", a declarat rusoaica, întrebată fiind dacă a meritat invitaţia la ultimul Grand Slam al anului.

Sharapova a fost suspendată 15 luni, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control antidoping efectuat la ediţia din 2016 a Australian Open.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO