Luka Jovici, atacantul lui Real Madrid, riscă şase luni de închisoare. Ce faptă a comis

Ultima actualizare: 23-10-2020 09:58
Real
Getty

Atacantul echipei Real Madrid, Luka Jovici, riscă şase luni de închisoare pentru că, deşi ar fi trebuit să rămână în izolare, a plecat din Spania la Belgrad, în martie, pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale, modelul Sofija Milojevici.

 

Jovici nu ar fi trebuit să părăsească Spania, după ce echipa Real Madrid a intrat în izolare, în urma unui caz de infectare cu noul coronavirus înregistrat la formaţia de baschet, care folosea acelaşi cantonament, transmite News.ro

De asemeena, el ar fi trebuit să intre în carantină la sosirea în Serbia, dar a fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad.

Deşi jucătorul de 22 de ani a cerut iertare le vremea respectivă pentru "fuga" sa, autortăţile sârbe l-au trimis în judecată.

Premierul Serbiei, Ane Brnabici, l-a criticat atunci pe fotbalist: “Aţi văzut cu toţii. Exemplele fotbaliştilor noştri, care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO