Katie Holmes si Nadia Comaneci, impreuna la sol, la paralele si la barna. Povestea din spatele fotografiilor de pe Facebook


Ultimul update: Duminica 02 Noiembrie 2014 07:06
Data publicarii: Joi 30 Octombrie 2014 18:35
Categorie: Stiri Sport

Fosta sotie a lui Tom Cruise, frumoasa actrita Katie Holmes, a luat cateva lectii de gimnastica de la Nadia Comaneci. Cel putin asta reiese din cateva fotografii postate de fosta noastra gimnasta pe un site de socializare.

In realitate, actrita de la Hollywood este producatoarea unui documentar care o are ca protagonista pe Nadia, fetita zambitoare cu coada de cal care a obtinut zecele perfect de la Montreal.

Cele 7 note de 10 de la Montreal au starnit valuri de emotie, nu doar pentru romani, ci pentru intreaga planeta care a urmarit-o cu sufletul la gura pe fata de 14 ani, pe numele ei: Nadia Comaneci.

Katie Holmes a vizitat-o in Oklahoma, la sala sa de gimnastica ca sa o filmeze pentru acest documentar. Nadia a profitat de ocazie si a invatat-o cateva elemente. Fotografiile facute impreuna, la sol, la paralele si la barna au fost postate apoi pe Facebook.

"Ea a venit in Oklahoma pentru ca produce un mic documentar despre mine pentru ESPN. Ne-am jucat in sala si am trecut peste cele 4 aparate si la fiecare am incercat ceva. A fost foarte haios", spune Nadia.

Materialul pe care il realizeaza Katie Holmes, fosta sotie a lui Tom Cruise, se va numi "Nadia perfect 10". Acesta face parte din documentarul "woman who were game changers in the world of sport", adica "femei care au schimbat jocul, in lumea sportului".

Fosta noastra gimnasta a ramas placut impresionata de frumoasa actrita si de faptul ca s-a prezentat la intalnire, foarte bine pregatita. Katttie cunostea in amanunt povestea Nadiei. De la copilaria modesta din Onesti si pana la drumul care a dus-o spre podium si viata alaturi de sotul sau.

"Ea a practicat un an de gimnastica. A fost foarte draguta. Stia tot despre mine", a mai spus Nadia.

Documentarul in care apare Nadia Comaneci urmeaza sa fie difuzat anul viitor in martie in Statele Unite.

Reportaj CNN despre Larisa Iordache,
Nadia Comaneci s-a alaturat campaniei Ice Bucket Challenge. Cine sunt cele doua persoane pe care le-a provocat sportiva
VIDEO PROTVPLUS.RO