Iordănescu a explicat cine ar trebui să fie selecționer, după meciul cu Armenia: Am credinţa că va putea îndrepta lucrurile

Dată publicare: 01-04-2021 20:35
Dată actualizare: 01-04-2021 20:46


Anghel Iordanescu

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, joi, că actualul antrenor al primei reprezentative, Mirel Rădoi, trebuie să continue la naţională.

“Cred că Mirel Rădoi trebuie să continue. Am credinţa că va putea îndrepta lucrurile şi că România poate termina pe 2. Putem câştiga în Macedonia, în Islanda şi putem bate Armenia, la Bucureşti. Nu ştiu dacă sunt pe placul multora cu declaraţia mea, dar Mirel cunoaşte cel mai bine situaţia şi problemele de la echipa naţională. Mai avem şanse la locul doi, de aceea spun că Mirel este important pentru echipa naţională, dar şi invers. Ştiu ceea ce spun, echipa naţională poate termina pe locul 2. Apoi, depinde cu cine şi unde vom juca barajul, dar şi unde vom juca al doilea baraj”, a spus Iordănescu la Digi Sport, potrivit News.ro.

România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri în trei minute, în finalul jocului.

După meci, Mirel Rădoi a declarat că se gândeşte să plece de la naţională.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO