Ilie Nastase a venit imbracat "ca un dictator sud-american din '70". Reactia britanicilor cand l-au vazut la Wimbledon

Dată publicare: 01-07-2014 07:43
Dată actualizare: 04-07-2014 07:05


Ilie Nastase

Ilie Nastase a atras toate privirile la Wimbledon, unde a asistat la meciul castigat luni de Andy Murray, care a ajuns in sferturile competitiei.

Nastase si-a facut aparitia pe Arena Centrala de la Wimbledon imbracat in uniforma militara. "Fostul jucator roman, in varsta de 67 de ani, a fost descris aratand ca un dictator sud-american din '70 iar spectatorii s-au abtinut cu greu sa nu se uite la el", a comentat publicatia Daily Mail.

Nu este prima data cand Ilie Nastase a venit imbracat la un eveniment in haine de gala de ofiter. In luna mai, a sosit imbracat identic la Palatul Victoria, in timpul intalnirii premierului Victor Ponta cu vicepresedintele american, Joe Biden.

Totusi, tabloidul britanic admite ca, in ciuda gusturilor sale vestimentare mai putin obisnuite, Ilie Nastase are dreptul de a se imbraca in uniforma armatei romane.

Printr-un decret prezidential din 1 decembrie 2008, Ilie Nastase a fost inaintat in gradul de general-maior (cu 2 stele) in retragere in Ministerul Aparari.

Sursa foto: Rex

Sursa: Daily Express