Halep, probleme fizice la partida din Fed Cup. "Am avut ceva la umăr"

Simoan Halep
Agerpres

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Ostrava, că succesul în faţa Karolinei Pliskova, 6-4, 5-7, 6-4, reprezintă cea mai importantă victorie a sa în Fed Cup.

"A fost o zi mare pentru mine şi sunt fericită. Cred că e cea mai importantă victorie a mea în Fed Cup. Iar să câştig ambele partide jucate în întâlnirea cu Cehia înseamnă mult pentru mine pentru că această echipă are o mare tradiţie în Fed Cup. Cred că suporterii români sunt obişnuiţi pentru că mereu am câte un meci tare. A fost greu în teren, a fost o presiune foarte mare. Îmi doream tare mult să câştig meciul pentru ţara noastră şi sunt bucuroasă că am reuşit. De asemenea sunt bucuroasă că am dat de o jucătoare într-o formă extraordinară şi totuşi am câştigat. Chiar dacă a fost o victorie în decisiv, consider că a fost un meci foarte, foarte bun", a spus Halep.

"Greu de spus unde s-a făcut diferenţa. Am avut 5-2 în setul decisiv, ea a revenit la 5-4, dar am fost puternică mental şi am încheiat acolo. Am şi servit bine. Cred că fiecare punct a contat în meciul acesta. Mă bucur că nu am cedat, am stat acolo şi am luptat până la sfârşit. Amândouă am făcut acest lucru şi de aceea meciul a fost atât de strâns. Mereu am o încredere în plus când joc contra ei. Îi ştiu şi jocul pentru că am întâlnit-o de atâtea ori. Şi ea mă ştie, normal, dar contează foarte mult pentru mine că deşi toate meciurile au fost grele am fost un pic mai puternică şi am câştigat. Şi eu am avut meciuri strânse cu alte jucătoare, dar le-am pierdut. De aceea eu plec mai încrezătoare că am reuşit mereu să câştig aceste meciuri grele cu Pliskova", a adăugat ea.

Întrebată dacă a avut probleme fizice în timpul meciului, Simona Halep a răspuns: "Am avut ceva la umăr pentru că mingile sunt foarte grele. Şi se fac şi mai grele pe parcursul meciului. Dar sunt bine, nu sunt accidentată".

"Ar însemna enorm o calificare (n.r.- în semifinale), o mare bucurie. Eu dau tot ce am mai bun de fiecare dată când vin să joc la Fed Cup. Câştigând aceste două meciuri am o încredere şi mai mare pentru următoarele din Fed Cup. Jocul meu e bun, alerg bine, mă simt bine, iar mental sunt foarte bine", a mai afirmat Halep.

Citește și
Simona Halep
Anunţul Simonei Halep înainte de Fed Cup. "Cred că m-am obişnuit"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Ea a ţinut să le mulţumească fanilor români pentru susţinerea din partida cu Pliskova. "Cred că azi fanii noştri au fost mai gălăgioşi, în sensul pozitiv, decât cehii. Au făcut o atmosferă deosebită şi vreau din nou să le mulţumesc. E mare lucru să simţim că aceşti oameni ne apreciază şi vin să ne susţină oriunde jucăm. Sper ca data viitoare să jucăm acasă şi să avem mai mulţi susţinători", a precizat numărul 3 mondial.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Victorie uriașă. Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova la Fed Cup
Victorie uriașă. Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova la Fed Cup

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a învins-o, duminică, în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova (5 WTA).

Anunţul Simonei Halep înainte de Fed Cup.
Anunţul Simonei Halep înainte de Fed Cup. "Cred că m-am obişnuit"

Simona Halep a declarat, vineri, că pentru ea este important să aibă un parcurs bun cu echipa României în Fed Cup, acesta fiind principalul obiectiv.

Simona Halep s-a întors în țară. Ce a spus despre pierderea locului I din WTA
Simona Halep s-a întors în țară. Ce a spus despre pierderea locului I din WTA

Simona Halep, care va ajunge după Australian Open cel puţin pe locul 3 WTA, a declarat, miercuri, la sosirea în ţară, că nu vrea să se gândescă la revenirea pe locul I WTA.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.