Froch, dupa ce l-a facut KO pe Bute: "Nu cred ca va dori revansa. Am vazut ceva in ochii lui"

Ultima actualizare: 04-11-2012 01:18

Vis spulberat pentru Lucian Bute. Spre stupefactia unei tari intregi, romanul si-a pierdut centura de campion mondial la box, la categoria super-mijlocie, dupa ce a fost zdrobi de britanicul Carl Froch.

A fost o mare dezamagire pentru fanii lui Bute, care au asistat neputinciosi la aceasta infrangere prin knock-out. Adversarul sau s-a dovedit neiertator si in afara ringului.

Froch avea sa declare pentru Daily Mail: "Nu cred ca Bute va dori revansa pentru ca m-am uitat in ochii lui si am vazut ceva care se scurgea din el, ceva ce numai un boxer poate vedea."

Sustinut patimas de publicul britanic de la Nottingham, Froch a trecut in avantaj clar in a treia repriza. Iar in cea de-a cincea a lansat o serie de pumni care l-au naucit pur si simplu pe Lucian Bute.

Ce puternic este! Un copil de 7 ani face flotari pe 4 sticle – VIDEO

In ciuda infrangerii neasteptate, Lucian Bute a avut puterea ca la anuntarea deciziei sa-si aplaude adversarul: "Din pacate a fost seara lui Froch in seara aceasta. Trebuie sa recunosc acest lucru. M-a surprins, m-a lovit si merita victoria. A fost mai bun in seara asta!"

"Nu cred ca a fost cel mai bun meci din cariera mea. Cred ca a fost o mare victorie impotriva unui luptator de top, pentru ca ma bat cu oameni din ce in ce mai buni", a declarat Froch.

Romanul recunoaste ca a facut greseli de tactica: "M-am lasat destul de dominat. Am acceptat prea mult sa stau pe coarda, ceea ce nu a fost bine absolut deloc."

Meciul a fost urmarit de toata suflarea din Pechea, localitatea natala a lui Bute. Rezultatul i-a intristat pe toti, insa mama lui Lucian a avut nevoie de medicamente.

In Capitala, partida a fost urmarita in toate cafenelele din centrul vechi. Nimeni nu concepea, la inceput, ca Bute ar putea pierde. Cand in ring lupta s-a incrancenat, admiratorii il incurajau cu incredere. Insa visul lor s-a spulberat brusc.

Partida urma sa fie proiectata si pe fatada unui mare magazin din centrul Capitalei, insa oamenii au asteptat degeaba in ploaie. Unii au cautat alte solutii.

Aceasta este prima infrangere a lui Lucian Bute de cand a trecut la profesionisti. El a castigat centura de campion in 2007, la Montreal, dupa ce l-a invins prin KO pe columbianul Alejandro Berrio. Dupa aceea, Bute si-a mai pus titlul in joc de 9 ori si l-a pastrat de fiecare data. Acum spera intr-o revansa la Montreal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO