Delegatia Cubei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro va aparea in uniforme create special de Christian Louboutin. VIDEO

25-07-2016 14:19
Sursa: fashionista.com


Christian Louboutin

Vice-presedintele Miguel Diaz-Canel a anuntat ca delegatia Cubei, formata din 120 de sportivi, va purta anul acesta mai mult decat simplele uniforme cu steagul tarii, prezente in anii anteriori.

Celebrul designer francez, Christian Louboutin, impreuna cu Henry Tai, handbalist profesionist si fondatorul magazinului de cumparaturi online SportHenri.com, si-au unit fortele pentru a realiza noile uniforme, pe care reprezentantii Cubei le vor purta la ceremonia de inchidere.

Louboutin si Tai au dezvaluit intr-un video ca proiectul destinat Jocurilor Olimpice a fost initiat in urma unei idei venite acum doi ani, cand se aflau in Cuba pentru realizarea unei sedinte foto.

Tinutele pe care sportivii le poarta la ceremonia de deschidere si de inchidere sunt vazute ca forme de manifestare a mandriei tarii respective. Acele momente sunt considerate asemanatoare defilarilor de pe podium.

Proiectul este o miscare excelenta de marketing atat pentru Louboutin, cat si pentru Tai.

Nu doar Cuba si-a schimbat uniformele pentru Jocurile Olimpice. Pentru prima data, China a angajat un designer pentru a crea vestimentatia sportivilor de anul acesta.

Sursa: fashionista.com, Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO