Conor McGregor anunță, pentru a doua oară, că se retrage din MMA


Ultimul update: Miercuri 27 Martie 2019 16:23
Data publicarii: Miercuri 27 Martie 2019 16:11
Categorie: Stiri Sport
Conor McGregor

Luptătorul de arte marțiale mixte (MMA) Connor McGregor a anunțat pe Twitter că se retrage din sport.

 Acesta a postat un anunț prin care își anunță fanii că va pune pauză carierei: “[…] am decis să mă retrag din acest sport cunoscut drept ‘arte marțiale mixte’ de astăzi”, a scris McGregor.

Le doresc tuturor colegilor mei să avanseze în competiție. Acum mă alătur foștilor mei colegi din această aventură, care s-au retras”, a mai adăugat McGregor.

Controversatul luptător irlandez, în vârstă de 30 de ani, se află în acest moment pe locul 8 în ierarhia Ultimate Fighting Championship (UFC). El părăsește acest sport cu un record de 21 de victorii și 4 înfrângeri și mai multe centuri UFC în două divizii. 

Anunțul lui McGregor vine la doar o zi după ce a susținut un interviu la “The Tonight Show” în care sportivul a menționat că se pregătește pentru un nou meci în iulie.

McGregor a declarat la Jimmy Fallon în emisiune: “Următorul meu meci, pe undeva prin iulie. O să vedem ce o să se întâmple. E foarte multă politică în jur. Lupta’ este un joc nebun, dar așa cum am mai spus, pentru fanii mei sunt în formă și sunt pregătit.

La începutul lunii, luptătorul a fost arestat în urma acuzațiilor de jaf armat și de agresiune în urma unei altercații cu un fan. 

Aceasta nu este prima data când Connor McGregor anunță că se retrage. Sportivul a anunțat pe Twitter în 2016, “Am decis să mă retrag tânăr. Mulțumesc pentru cașcaval. Ne vedem mai tarziu.

 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO