Conor McGregor a fost învins prin KO la revenirea în galele MMA. VIDEO

24-01-2021 10:21


Conor McGregor

Irlandezul Conor McGregor a revenit în galele MMA cu o înfrângere suferită prin KO, sâmbătă, la Abu Dhabi, în faţa americanului Dustin Poirier, informează AFP.

McGregor a revenit în octogon, la categoria uşoară, la un an după ultima lui apariţie. Poirier şi-a pus la podea adversarul cu o rafală de pumni în figură, în a doua repriză, după două minute şi jumătate.

"Este greu să fii inactiv atât de mult timp”, a spus luptătorul irlandez în vârstă de 32 de ani, după doar a treia sa luptă în cuşcă, în ultimii patru ani.

"O să mă scutur de praf şi mă voi întoarce pentru că asta fac mereu. Voi încasa acei pumni", a promis irlandezul.

Dustin Poirier, în vârstă de 32 de ani, a fost învins, în 2014, de McGregor, în doar 109 secunde.

"Conor a primit acest rezultat cu profesionalism. Suntem la egalitate, 1-1 şi poate va trebui să luptăm din nou", a spus Poirier.

Al doilea în clasamentul UFC, la categoria uşoară, americanul este într-o poziţie foarte bună de a primi sau lupta pentru centura deţinută acum de rusul Khabib Nurmagomed (29-0), retras din activitate.

"Cred că a fost o luptă pentru titlu. Acum sunt campion", a spus Poirier după victoria sa în bula Fight Island înfiinţată la Abu Dhabi, pentru a evita riscurile legate de epidemia de coronavirus.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO