Competiție sportivă cu peste 1.600 de participanți, la Moeciu de Sus: „Am savurat cursa”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Mișcarea și distracția au mers mână-n mână, sâmbătă, la o competiție organizată la Moieciu de Sus, în Brașov.

Peste o mie de sportivi din România și de peste hotare, profesioniști sau amatori, au alergat pe unul dintre cele trei trasee pregătite de organizatori. În timp ce adulții s-au plâns de căldură, copiii s-au declarat fericiți.

Peste 1600 de persoane şi-au luat inima în dinţi şi s-au aliniat la start. În funcţie de vârstă şi condiţie fizică, au avut de ales între cele trei probe - maraton, cros şi cursa copiilor. Indiferent de opţiune, traseele, întinse la poalele Masivului Bucegi, i-au impresionat.

Printre curajoşi s-au aflat şi şase sute de prichindei, motivaţi să alerge. venimentul a adus laolaltă sportivi din 25 de țări.

Nick Swinburn, atlet: „E foarte cald ca să poţi să alegi repede. Dar peisajul e superb şi competiţia a fost pe măsură. Am savurat cursa."

Căldura le-a dat bătăi de cap şi altor concurenţi.

Participant: „A fost destul de dificil. Mai dificil decât anul trecut, deoarece a fost cald. Contează să privească peisajele astea mirifice."

Participant: „Am făcut şi un nou record al traseului. Sunt foarte fericită şi mă bucur că mi-am îmbunătăţit timpul."

Silvia David, coordonatorul proiectului:În nouă ani de zile nu am mai avut temperaturi aşa ridicate. Pentru Moieciu de Sus este foarte cald. Este o temperatură de luna august, ceea ce a pus în dificultate alergătorii."

Cei care iubesc mişcarea au fost răsplătiţi cu premii în bani, în valoare toatală de peste 42.000 de lei, dar şi cu medalii şi articole sportive.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO