Ce spun medicii despre starea lui Ionuț Popa. Boala cumplită de care suferă antrenorul de fotbal

Ultima actualizare: 10-06-2020 15:24
ionut popa
specialarad.ro

Antrenorul Ionuț Popa trece prin clipe grele, el fiind internat în comă la spitalul Județean Arad după ce, marți seară, a suferit un stop cardio-respirator.

Potrivit specialarad.ro, Ionuț Popa suferă de mai mult timp de o tumoră la cap, despre care medicii spun că este ”inoperabilă”.

Fostul tehnician al echipelor UTA Arad și Poli Iași, în vârstă de 67 de ani, a fost transportat, marți seară, la spital, fiind resuscitat după un stop cardio-respirator.

"Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut", a declarat o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad, pentru specialarad.ro.

În 2019, cluburile Politehnica Iaşi şi ACS Poli Timişoara au cerut ajutor fanilor pentru a-l susţine prin donaţii pe tehnicianul Ionuţ Popa, grav bolnav.

“Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră”, a fost mesajul postat de clubul ACS Poli Timişoara.

Ultimul meci condus din postura de antrenor a fost pe 9 martie 2019, o victorie cu 2-1, împotriva fostei sale echipe, ACS Poli Timişoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO