Ce scrie un jurnalist NY Times după ce Monica Niculescu a eliminat-o pe Maria Sharapova la Doha

12-02-2018 20:37


Monica Niculescu

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a fost fascinat de jocul Monicăi Niculescu din meciul câştigat în faţa Mariei Sharapova, la Doha.

"Bagajul de trucuri al Monicăi Niculescu a fost bogat ca să o scoată pe Maria Sharapova în turul I la Doha", a scris Rothenberg, pe Twitter.

"Unul dintre lucrurile mele favorite în tenis este când o adversară a Monică Niculescu este vrăjită suficient să-i trimită un înapoi, aşa cum a făcut Şarapova", a mai comentat el.

Într-un fel, jurnalistului american îi pare rău că Monica Niculescu a făcut imposibilă la Doha o partidă Sharapova - Caroline Wozniacki (ar fi fost posibilă în turul 3), daneza fiind una dintre cele mai critice jucătoare din circuit la adresa rusoaicei, care a "strâns" numeroase wild card-uri după revenirea în activitate în urma expirării suspendării pentru dopaj.

"Monica Niculescu şi-a etalat toiată varietatea sa pentru a o expedia în trei seturi pe Maria Sharapova, cvintuplă câştigătoare de grand slam, de la Qatar Open. Cunoscută pentru slice-ul care sfidează imaginaţia, Monica Niculescu a ţesut o reţea de lovituri incredibile pentru a scoate un 4-6, 6-4, 6-3 care o indispune pe fostul număr 1 mondial Maria Şarapova în primul tur al Qatar Total Open", a scris site-ul WTA.

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 92 WTA, venită din calificări, a învins-o pe rusoaica Maria Sharapova, numărul 41 mondial şi beneficiară a unui wild-card, scor 4-6, 6-4, 6-3, în primul tur al turneului Qatar Open, de la Doha.

Niculescu s-a impus după două ore şi 39 de minute de joc, în prima întâlnire avută cu Sharapova.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO