Capitala este sub asediu spaniol. La Bucuresti va ajunge inclusiv printul mostenitor Don Felipe

Ultima actualizare: 14-08-2012 01:33

Fara nicio exagerare, ''Aeroportul Henri Coanda'' este sub asediu. 71 de aeronave de mari dimensiuni vin la Bucuresti, iar la frontiera toata lumea vorbeste spaniola.

O parte dintre avioane au aterizat de marti, dar cele mai multe sunt programate pentru ziua spectacolului suprem. Inclusiv Don Felipe, printul mostenitor al Spaniei, va ajunge in Romania, ca sa fie de fata cand una dintre cele doua echipe din regatul sau va ridica trofeul.

Insa acesti madrileni au tinut mortis sa ajunga primii la Bucuresti. Ca sa ia pulsul orasului, al stadionului si sa-si astepte regeste echipa.

"E mult mai bine decat ma asteptam, chiar sunt placut surprins. Fetele sunt frumoase, avem de toate. Miercuri vom avea ce ne trebuie ca sa cucerim Bucurestiul", au spus fanii madrileni.

Entuziasmul a fost la inaltime pana cand autocarul cu jucatorii a ajuns in fata hotelului. Dupa care scandarile au palit discret.

Marti iuresul a inceput de la prima ora, iar pe la miezul zilei din alte doua aeronave Boeing 747 au debarcat peste 600 de suporteri basci, euforici si nerabdatori sa cante cu patima imnul celei de-a doua finaliste.

Deocamdata prind forte cu fursecuri care imita emblema clubului.

Printre fani descoperim si un roman care a gasit abia acum un motiv suficient de bun sa se intoarca acasa.

Miercuri va fi insa ziua cea mai fierbinte. Alte 62 de curse charter pline cu suporteri vor ateriza la Bucuresti, in cea mai aglomerata zi din istoria de aproape 50 de ani a Aeroportului Otopeni.

Exigente inalte sunt si pentru agentiile de turism. Numai pentru cei 11.000 de fani basci si 15.000 de microbisti madrileni trebuie mobilizat cate un autocar la fiecare 10 minute.

Fluxul oaspetilor trebuie gestionat rapid, in fiecare dintre cele 20 de hoteluri care au rezervat cea mai mare parte a camerelor pentru eveniment. Patronatele din turism estimeaza ca evenimentul a adjudecat in jur de 40.000 de locuri de cazare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO