Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Carlos Queiroz va parasi functia de selectioner al Iranului la finalul Cupei

Ultima actualizare: 23-06-2014 07:09
Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Tehnicianul portughez Carlos Queiroz a declarat ca va parasi functia de selectioner al Iranului la finalul Cupei Mondiale si a anuntat ca va prelua o echipa africana, informeaza AFP.

Brazilia 2014:

 "Contractul meu se va incheia la finalul Cupei Mondiale. Am primit o oferta de a continua, dar nu mai am aceasta dorinta. Nu exista suficienta sustinere guvernamentala si imi este destul de clar ca sunt probleme financiare la nivelul echipei nationale. Am decis deja sa plec si sunt in discutii cu unele echipe din Africa", a spus Queiroz.

Carlos Queiroz, in varsta de 61 de ani, a mai pregatit in cariera sa reprezentativele Emiratelor Arabe Unite, Africii de Sud si Portugaliei, precum si formatiile Sporting Lisabona, New York/New Jersey MetroStars, Nagoya Grampus Eight si Real Madrid. De asemenea, portughezul a fost in doua randuri secundul lui Alex Ferguson la Manchester United.

Iranul a remizat cu Nigeria, scor 0-0, in primul meci de la Cupa Mondiala si urmeaza sa mai intalneasca in grupa F echipele Argentinei (sambata, la Belo Horizonte) si Bosniei-Hertegovina (25 iunie, la Salvador).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO