Şi-a sedat soacra pentru a o declara handicapată! Totul pentru bani

Ultima actualizare: 19-03-2012 12:08
Şi-a sedat soacra pentru a o declara handicapată!

O femeie de 80 de ani din Craiova s-a trezit din senin că are certificat de handicapat de gradul I.

Bătrâna susţine că nora ei - un renumit medic din oraş - este cea care a obţinut documentele, după ce a sedat-o şi a dus-o la mai mulţi medici care au diagnosticat-o cu demenţă.

Femeia a aflat că primeşte pensie de handicapat acum o lună şi susţine că nora ei era cea care încasa lunar cei aproape 700 de lei. Bătrâna povesteşte că a stat o vreme la pat şi că în tot acest timp medicul a obţinut toate documentele necesare ca să o încadreze la handicap de gradul I.

"A spus că e fiica mea şi ea trebuie să beneficieze de aceste drepturi. Pe mine mă deranjează că mă arată oamenii pe stradă că sunt handicapată. Vreau ca aceşti bani să se ducă la cei care au nevoie cu adevărat de ei. Eu am o pensie de 550 de lei şi îmi ajunge", spune victima.

Nora femeii se apără şi susţine că bătrâna are pierderi de memorie.

La solicitarea bătrânei, autorităţile doljene au deschis o anchetă. Femeia a fost reexaminată şi s-a constatat că nu suferă de niciun handicap. S-a dispus prin urmare oprirea tuturor plăţilor şi anularea certificatului.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj au făcut sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO