Veste proasta pentru politistul din Bistrita care a vrut sa prinda pe cel care jefuise o banca. De ce este anchetat de colegi


Ultimul update: Joi 04 August 2016 07:23
Data publicarii: Luni 01 August 2016 16:48
Categorie: Stiri Sociale

Dupa ce a fost impuscat in brat si a stat internat doua saptamani in spital, politistul din Bistrita care a vrut sa-l prinda pe un tanar ce tocmai jefuise o banca a primit o veste proasta!

Colegii lui au declansat o ancheta interna si au constatat ca politistul nu purta echipament de protectie si a luat singur decizia de a fugi dupa hot.

Comisarul sef Paul Andreica, ofiterul care conduce biroul de investigatii criminale Bistrita-Nasaud, este acum in concediu de refacere. Acum 3 saptamani, conducea misiunea de capturare a infractorului care a jefuit o banca din Bistrita, cand, din instinct, vazandu-l pe hot aproape de el, a incercat sa il prinda.

Ulterior, o comise de ancheta a constat ca politistul nu purta haine de protectie si si-a pus viata in pericol. In urmarire, a fost impuscat in bratul stang.

Daca se stabileste ca politistul a gresit, va fi sanctionat. Totusi, exista si o veste buna pentru ofiter: pentru ca a dat dovada de curaj, presedintele consiliului judetean Bistrita-Nasaud vrea sa-l premieze.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO