Vanghelion 2013. Preturi si bilete la Revelionul cu "muzica de nota 10 si meniu de nota 7"

Ultima actualizare: 01-01-2013 06:41

Cu muzica de nota 10 si cu un meniu de nota 7, dupa cum spune chiar Marian Vanghelie, la Romexpo se pregateste cel mai tare Vanghelion din ultimii 10 ani, de cand a inceput aceasta traditie.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei asteapta la petrecere peste 6.000 de oameni care vor dansa la trecerea dintre ani pe muzica celor mai in voga artisti romani si nu numai. La petrecerea din acest an, invitata speciala este cantareata Anastacia.

Tot pe scena de la Romexpo va urca si un alt artist in voga, ibericul David Bisbal.

Peste 6.000 de oameni care au prins un bilet la Vanghelion vor dansa si pe muzica celor mai cunoscuti artisti romani.

Si cum petrecere pe burta goala nu s-a prea vazut la romani, Vanghelie sustine ca a ales un meniu bogat, pe gustul tuturor. Somon fumee, mousse de sunca de Praga, salata de crabi, muschi file condimentat si emmenthal cu rosii cherry sunt doar incalzirea. Dupa aperitiv, petrecaretii vor manca file de somon, canelonni cu pui si legume, cotlet de porc haiducesc si piept de pui diable. Iar pentru cei care mai pot, urmeaza tortul.

Biletele care au costat 100 de lei de persoana s-au epuizat rapid. Pana sa petreaca alaturi de bucuresteni la Vanghelion, primarul Sectorului 5 a vorbit si despre suspiciunile inspectorilor de integritate cu privire la posibilele conturi ascunse peste hotare de edil si de iubita lui, Oana Mizil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO