Unde se gasesc cele mai bune oferte de electronice si bilete de avion

Dată publicare: 12-07-2011 18:38
Dată actualizare: 29-04-2012 01:31


Ce legatura este intre un aparat foto, niste bilete de avion si o cazare la hotel? Evident, toate se vand de minune, in sezonul vacantelor. Noutatea este ca, vara aceasta, cele mai bune preturi vin de pe retelele de socializare.

Pagina de Facebook sau un cont de Twitter, iti pot aduce, peste noapte, zeci de mii de clienti. O stiu deja tot mai multe firme, care isi rotunjesc veniturile in acest fel.

Ce buni sunt pepenii de Dabuleni... Degeaba ai insa marfa buna daca nu ai si clienti. Cu 8 milioane de utilizatori pe internetul romanesc, clientii sunt la un clic distanta. Secretul este sa iesi din spatele tarabei si sa pornesti dupa ei.

La o afacere cu pepeni pe internet nu s-au gandit inca taranii din Dabuleni, probabil pentru ca nu incap prin cablu. Electronicele se vand insa de minune, mai ales daca vin cu o reducere. Desi angajat cu norma intreaga, George gaseste timp si pentru chilipirurile de pe net.

"Am o multime de prieteni pe care ii intereseaza fotografia ca si pe mine. Asa am aflat despre o promotie si mi-am luat acest aparat foto cu 10% reducere. Sunt bani pe care i-am salvat si i-am bagat in accesorii." - spune George.

La fel se vand deja carti, mancaruri, apartamente noi si chiar bilete de avion.

Pagini de internet precum Facebook sau Twitter exploateaza vorba dusa din gura in gura, iar pe romanii ii intereseaza mai ales lucrurile ieftine.

Suna sofisticat mecanismul, dar in esenta e simplu. Cand clientii iti devin prieteni te vor lauda tuturor cunoscutilor. Cum ajungi la 150.000 de amici? Un magazin online a dat prin concurs o masina de lux. Practic, initiatorii au riscat 100.000 de euro, dar dupa toata agitatia au ajuns pe locul intai in vanzari. 


VIDEO PROTVPLUS.RO