Un nou fenomen: mersul pe contrasens ca solutie la traficul aglomerat!

Ultima actualizare: 03-08-2012 19:01
Blocaj in trafic

Multi dintre soferii care si-au petrecut sarbatorile pe Valea Prahovei s-au intors acasa mai tristi. Au ramas fara permise si au platit amenzi grele, dupa ce, grabiti sa ajunga pe partii, au vrut sa scape de aglomeratie pe contrasens.


Politistii i-au filmat cu radarul si au vrut sa ii invete minte: intr-o singura zi, in perioada sarbatorilor, 60 de soferi au ramas pietoni si alti 300 au fost penalizati.

Graba unor soferi aduce mai curand a inconstienta, spun politistii. Pe drumul spre Valea Prahovei, doi tineri au iesit din coloana de sute de masini si au mers pe contrasens. A fost prea putin pentru unul dintre ei, care a mai depasit o data. Cateva sute de metri mai departe a fost oprit de politisti.

Un alt sofer a ajuns sa mearga chiar pe acostament. S-a bucurat ca a gasit o solutie ca sa ajunga mai repede la munte. A avut insa o surpriza neplacuta si a dat nas in nas cu politisii.

Alte imagini care ilustreaza lipsa de bun simt a soferilor au fost postate pe internet. Cativa tineri care mergeau la munte de sarbatori au filmat cum masina lor se strecoara pe contrasens.

12 echipaje de politie vor fi prezente in acest week-end pe Valea Prahovei, in speranta ca vor domoli elanul teribilistilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO