Trafic rutier si curse aeriene afectate din cauza cetii, in Romania

13-01-2011 00:00
Sursa: Mediafax


ceata

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera este ingreunata pe drumurile din mai multe judete. In plus, 24 curse aeriene sunt afectate pe aeroportul din Timisoara tot din cauza cetii.


Numarul curselor aeriene afectate, joi dimineata, din cauza cetii care persista in zona Aeroportului International din Timisoara a ajuns la 24, astfel ca 13 curse au intarzieri la sosirea pe acest aeroport, iar unsprezece curse, care urma sa fie operate cu aceleasi avioane, nu pot decola.

Sunt afectate 11 curse care ar fi trebuit sa plece de la Timisoara, prima cursa avand ora de plecare 9.25. Sunt curse care ar fi trebuit sa plece spre Marea Britanie, Italia, Germania si Grecia.

Tot din cauza cetii, o cursa WizzAir cu 144 de pasageri care trebuia sa soseasca la Timisoara la ora 0.10, de la Madrid, a fost deviata la Budapesta.

Plecari Aeroport Timisoara

Sosiri Aeroport Timisoara

Neamt:

Circulatia se desfasoara ingreunat pe DN15D Roman-Piatra Neamt, din cauza poleiului. Joi dimineata, traficul a fost intrerupt timp de 15 minute din cauza unui autotren care a derapat in zona Girov si a blocat ambele sensuri de mers. Nu au fost victime.

In acest moment, se imprastie material antiderapant.

Buzau si Braila:

Dispeceratele de politie din judetele Buzau si Braila anunta ca traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe DN2B Buzau - Braila, DN2(E85) - in judetul Buzau si pe DE584 Braila - Baraganu, in judetul Braila.

Recomandari pentru soferi:

Politistii ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa nu bruscheze comenzile.

Totodata, atunci cand vizibilitatea scade semnificativ, se impune folosirea luminilor de ceata impreuna cu cele de intalnire.

Sursa: Mediafax, Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO