Strazi proaspat asfaltate, sparte din nou! Lucrarile, evident, abandonate

Ultima actualizare: 27-10-2012 06:25

Dupa reparatiile din subteran urmeaza potopul. S-a deschis sezonul in care firmele de specialitate schimba tevi si lasa in urma asfaltul facut praf. Orasul este ciuruit in fiecare zi de noi sapaturi.

Soseaua Andronache recent asfaltata pare sub asediu. In zona se fac niste guri de canal. In Sectorul 3, o strada arata de sapte luni la fel dupa ce o firma a reparat conducta de canalizare. Si tot la capitolul sapaturi nu au scapat de santier nici trotuarele.

De altfel Sorin Oprescu anunta saptamana trecuta la videochatul de pe www.stirileprotv.ro ca dispeceratul unic al primariei nu da rezultate: sunt inregistrate lucrarile in carosabil numai ca inspectorii nu verifica pe teren daca in trei zile asfaltul a fost plombat.

Autoritatile au infiintat in noiembrie dispeceratul strazilor tocmai pentru ca interventiile firmelor de utilitati sa fie sub stricta supraveghere.

Locuiesti pe o astfel de strada? Esti deranjat de aceste lucrari abandonate si de cum arata Capitala? Trimite-ne imaginile aici si noi le vom arata mai departe!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO