S-au calcat in picioare pentru biletele la Balul Pensionarilor de la Lugoj


Ultimul update: Miercuri 29 August 2012 14:12
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Mai sunt zece zile pana la marele eveniment, iar oamenii stiu ca bilete sunt putine in comparatie cu numarul pensionarilor doritori sa-si dezmorteasca picioarele pe ringul de dans.

Cu gandul la mesele pline de bunatati si la muzica aleasa, pe care au dansat ca in tinerete la Balul Pensionarilor din anii trecuti, zeci de amatori s-au luptat sa prinda un loc si la editia din acest an.

Dupa Balul de anul trecut, pensionarii si-au spus ca petrecerea nu merita ratata. S-au gandit tot anul la ea si cand a venit momentul, s-au impins si si-au dat coate cu cei care visau sa le fie vecini la masa. Ca sa se asigure ca prind un bilet, au blocat chiar accesul in primarie.

Un bilet de intrare la bal costa 15 lei. In ciuda venitului mic, pensionarii sunt gata sa dea acesti bani pentru o seara cu muzica buna si mancare pe saturate. In plus, se intampla doar o data pe an.

Pensionarii spera sa merite lupta apriga pentru bilete. Multi insa se vor gandi la toate de acasa, pentru ca sunt de 20 de ori mai putine bilete decat numarul doritorilor din Lugoj.

Pensionarii din Galati si-au strigat nemultumirile in strada
Herculane: 1.000 de pensionari au gasit la hotel camere pline de gandaci
Seara de vis pe ritmuri de vals pentru 300 de pensionari
VIDEO PROTVPLUS.RO