Rezultate Evaluare Nationala 2012 Judetul Bistrita-Nasaud. Niciun elev nu a avut media 10

Ultima actualizare: 26-08-2012 15:25
Evaluarea Nationala 2012

Pentru elevii care tocmai au terminat clasa a VIII-a urmeaza cele mai intense ore din acest an. Au trecut peste examenele de la Evaluarea Nationala 2012, iar acum numara minutele pana cand rezultatele vor fi emise de catre Inspectoratul Scolar.

REZULTATELE FINALE au fost afisate. Le gasiti atasate in partea de jos a acestui articol.

REZULTATELE examenului din Bistrita-Nasaud vor fi afisate ONLINE pe site-ul inspectoratului judetean

Peste 60 la suta dintre elevii din Bistrita-Nasaud care au sustinut evaluarea nationala au obtinut medii peste cinci, cea mai mare medie fiind 9,95, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Bistrita-Nasaud, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de ISJ Bistrita-Nasaud, din totalul elevilor care au participat la evaluarea nationala, 1.807 au obtinut medii peste cinci, ceea ce reprezinta 62,03 la suta.

Cea mai mare medie obtinuta in judet a fost 9,95.

La proba scrisa la limba si literatura romana au participat 2.914 elevi. Dintre acestia, 2.254 au obtinut note peste cinci, adica 77,35 la suta. Un numar de 1.339 de elevi au obtinut note peste sapte, iar dintre acestia trei au primit nota zece.

Potrivit sursei citate, din totalul lucrarilor de la limba si literatura romana, in urma modificarii baremului de evaluare, au fost recorectate 1.963 de lucrari si au fost modificate notele initiale in cazul a 1.030 de lucrari.

La proba scrisa la matematica au participat 2.913 de elevi. Dintre acestia, 1.379 au obtinut note peste cinci - 47,34 la suta. Note peste sapte au obtinut 630 elevi, iar dintre acestia 40 de elevi au luat nota zece.

La proba scrisa la limba si literatura materna germana au participat 17 elevi. Toti au obtinut note peste cinci, iar 13 note peste sapte.

Niciun candidat nu a obtinut nota zece.

La proba scrisa la limba si literatura materna maghiara au participat 58 de elevi. Toti au obtinut note peste cinci. Un numar de 40 dintre ei au luat note peste sapte, dar niciun candidat nu a obtinut nota zece.

Elevii nemultumiti de note pot depune contestatii.

Nu au fost examene de evaluare usoare nici in acest an. La Limba si Literatura Romana a fost chiar scandal din cauza baremului unui subiect, pentru ca pana la urma lucrurile sa fie lamurite si reparate de Ministerul Educatiei.

Dupa incheierea probelor care s-au desfasurat fara probleme insemnate de disciplina in timpul examenelor, elevii si parintii asteapta acum cu sufletul la gura sa afle care este de fapt rezultatul muncii de un an de zile.

Stirileprotv.ro va vor tine la curent cu toate rezultatele de la examen in timp real, pe fiecare judet din Romania.

Aici vei gasi Rezultate Evaluarea Nationala 2012 Judetul Bistrita-Nasaud, imediat ce ele vor fi facute publice de Inspectoratul Scolar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO