Revelionul in cluburi. Nici preturile nu mai sunt ca in anii trecuti. Afla ce s-a schimbat

Dată publicare: 30-12-2011 18:51
Dată actualizare: 04-11-2012 01:32


Cei tineri vor sa mearga in cluburi de Revelion, pentru ca acolo se simt cel mai bine. Vor fi primiti de animatoare cu sampanie, iar pe mese vor gasi tot soiul de mancaruri fine.

Nici preturile nu mai sunt asa mari ca-n anii trecuti, nici macar in cluburile cu pretentii.

200 de barmani si ospatari, 40 de dansatoare, zeci de artisti, sute de platouri cu mancaruri fine, si alte sute de sticle de sampanie ar trebui sa transforme petrecerea dintre ani intr-o seara cu adevarat unica.

Nimic nu a fost prea mult sau prea scump cand a venit vorba de cei 3.000 de oameni care au deja un loc rezervat intr-un club. Accentul s-a pus, fireste, pe detalii.

"Dansatoarele au costume speciale, materialele au fost aduse de afara. Avem si coregraf care a muncit cu ele. Va fi o seara perfect", spune Raluca Gheorghe, PR club.

Cei care au vrut sa se bucure de acest spectacol au platit in medie 450 de lei pentru un loc la o masa de cel putin 8 persoane.

De acesti bani, primesc o sticla de sampanie, una de alcool, sucuri, si acces gratuit la platourile cu fructe de mare, lasagna sau branzeturi.

Intr-un alt club din Bucuresti, numai focurile de artificii au costat cateva mii de euro. Sume impresionante au fost cheltuite si pentru costumele animatoarelor sau pe delicatesele culinare.

Nu mai putin de 1100 de persoane vor ciocni un pahar de sampanie in acest club. Daca nu v-ati facut rezervare, nu va faceti griji. Mai sunt 100 de bilete care isi asteapta cumparatorii.

Un bilet costa 300 de lei, suma ce include accesul la bufeturile reci si calde, dar si multe pahare de alcool.

Tot pe atmosfera au pus pret si organizatorii unui alt Revelion in club. Au dat 5000 de euro pentru focul de artificii si alte mii de euro pentru confetti si DJ. De departe insa, cea mai grea misiune a fost selectia animatoarelor.

Dupa 12 noptea, intrarea in acest club costa 100 de lei. Banii includ si mancarea.

Tags: revelion, cluburi,


VIDEO PROTVPLUS.RO