PROTV si PROFM organizeaza SuperVelionul in Piata Revolutiei. Loredana si Smiley, printre gazde

Ultima actualizare: 31-01-2014 07:03

De Revelion, PRO TV si PRO FM va invita sa ne distram impreuna in Piata Revolutiei din Capitala. Artisti, dansatori, artificii si jocuri de lumini, toate vor face din SuperVelionul cea mai reusita petrecere dintre ani.

Iar George Vintila ne va spune si anul acesta bun venit in Piata Revolutiei.

Pe 31 decembrie, nimeni nu trebuie sa lipseasca de aici din Piata Revolutiei unde PRO FM si PRO TV legalizeaza distractie la cea mai tare petrecere de Revelion: Supervelionul.

Pregatirile au inceput deja in Piata. Se monteaza o scena de aproape 300 de metri patrati, sute de lumini si 3 ecrane uriase.

Asa cum v-au obisnuit, pentru al 17-lea an, Dj-ul ProFM si prezentatorul MTV George Vintila, impreuna cu Marius Onuc si Madalina Vintila pregatesc o noapte exploziva.

Muzica buna si atmosfera incendiara vor transforma Piata Revolutiei intr-un ring al distractiei.

"Putem face un party din ala de pomina, pe care lumea sa si-l aminteasca ani de acum incolo. Cu alte cuvinte, cine nu va fi in Piata lui 2014, nu-i va face fata.

La ora 12 o sa fie pur si simplu o nebunie ca de fiecare data si stim ca vin cu zecile de mii, asa ca ii asteptam sa trecem in 2014 asa cum trebuie", a spus George Vintila.

30.000 de romanii vor trece in 2014 alaturi de concurentii de la Vocea Romaniei, baletul de la Dansez pentru tine dar si de Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron si Loredana, care va numara impreuna cu cei din piata ultimele secunde din 2013 si va da startul impresionantelor focuri de artificii.

Petrecerea incepe la ora 20 cu DJ Marius Onuc, iar de la 21 si 30 de minute pe scena intra cele mai indragite trupe ale momentului, care va vor tine in priza pana dimineata.

Distractie va fi insa in tot Bucurestiul. Petreceri de Revelion se organizeaza si in Piata Constitutiei, in Parcul Titan dar si la Romexpo, acolo unde primarul Sectorului 5 organizeaza an de an deja celebrul Vanghelion.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO