Un fost director si profesor de istorie la un liceu de prestigiu din Cluj, in varsta de 75 de ani, a disparut fara urma de acasa, de doua zile.

Barbatul obisnuia sa iasa zilnic la plimbare, insa marti nu s-a mai intors. Rudele il cauta disperate si se tem ca barbatului sa nu i se fi intamplat ceva rau.

Cerghi Tiberiu a predat Istorie timp de mai bine de 25 de ani la Colegiul National "Emil Racovita" din Cluj. Ultima data a fost vazut intr-o piata din cartierul Marasti, unde locuieste impreuna cu o nepoata. Pentru ca avea probleme de memorie, barbatul obisnuia sa isi ia la el de fiecare data cand pleca actele si telefonul mobil.

Insa, in urma cu doua zile, acesta a plecat fara bunuri. Cand a vazut ca nu se mai intoarce, nepoata a alertat atat cunostintele care ar fi putut sa il vada pe barbat, dar si autoritatile.

Cand a disparut, barbatul purta camasa alba cu carouri albastre si verzi, pantaloni sport albastrii, sapca alba si pantofi negri. Oricine are informatii despre el este rugat sa sune la 112.