Pofticiosi, uniti-va! S-a deschis un targ culinar eco in Bucuresti
Pentru toti cei care vor sa manance si sa traiasca sanatos exista solutii. Pot incerca un iaurt traditional polonez sau o branza traditionala din Cipru. Langa aceste bunatati, merge de minune si un pahar de vin italienesc sau din Basarabia.
Toate la un targ culinar eco, deschis in Capitala.
Polonezii au atras de departe cei mai multi degustatori cu produsele lor traditionale: urda afumata si maslanca, dar si cu o specialitate de carnati care se mananca numai cu castraveti murati.
Nici branzeturile celor din Cipru sau bauturile italienilor nu au inselat asteptarile vizitatorilor care s-au lins pe degete dupa fiecare bucatica.
Dar, din pacate, toate aceste delicatese nu sunt de vanzare! Producatorii din 22 de tari, peste 200 la numar, spera ca dupa ce au impartit atata marfa sa si incheie dupa expozitie, contracte cu distrbuitorii romani.
Vizitatorii infometati s-au infipt in platourile pline cu specialitati din Italia, Cipru, Bulgaria sau Olanda. Asta in conditiile in care targul este deschis pana duminica.