O mare de credincioşi! Mii de oameni, prezenţi la Biserica Sfânta Maria din Constanţa

08-09-2017 13:25


În această zi de mare sărbătoare, Naşterea Maicii Domnului, mii de credincioşi s-au adunat la Biserica Sfânta Maria din Constanţa, că să atingă o relicvă sfânta "Brâul Maicii Domnului", adus de la o mănăstire din Grecia.

Credincioşii au stat la coadă cu orele că să atingă raclă în care se află o bucată din brâul sfânt, despre care se spune că ar vindecă orice suferinţă.

După ce joi a fost expus la Catedrala Arhiepiscopală, Brâul Maicii Domnului a ajuns vineri dimineaţă la Biserica Sfânta Maria, al cărei hram este prazmuit. Credincioşii au stat la coadă cu orele că să atingă Brâul Sfânt.

Cu speranţa în suflet, mii de credincioşi s-au aşezat la coadă încă de dimineaţă că să aibă ocazia să atingă Brâul Maicii Domnului, despre care se spune că face minuni, mai ales acum, în zi de sărbătoare. Credincioşii spun că brâul ar vindecă orice suferinţă trupească sau sufletească şi sunt foarte rare ocaziile când poate fi atins.

Enoriaşii s-au rugat pentru sănătate şi linişte sufletească, cu speranţa că în această zi sfânta, Brâul face minuni. Mulţi şi-au adus cu ei copiii şi s-au rugat pentru sănătatea lor.

Brâul a fost adus la Constanţa de la mănăstirea Kato Xenia din Grecia şi este pentru a treia oară la noi în ţară.

Brâul Maicii Domnului va mai fi expus pentru închinare la Constanţa până luni, după care va fi trimis din nou în Grecia.

VIDEO PROTVPLUS.RO