O mare de credincioşi! Mii de oameni, prezenţi la Biserica Sfânta Maria din Constanţa

Ultima actualizare: 11-09-2017 15:56

În această zi de mare sărbătoare, Naşterea Maicii Domnului, mii de credincioşi s-au adunat la Biserica Sfânta Maria din Constanţa, că să atingă o relicvă sfânta "Brâul Maicii Domnului", adus de la o mănăstire din Grecia.

Credincioşii au stat la coadă cu orele că să atingă raclă în care se află o bucată din brâul sfânt, despre care se spune că ar vindecă orice suferinţă.

După ce joi a fost expus la Catedrala Arhiepiscopală, Brâul Maicii Domnului a ajuns vineri dimineaţă la Biserica Sfânta Maria, al cărei hram este prazmuit. Credincioşii au stat la coadă cu orele că să atingă Brâul Sfânt.

Cu speranţa în suflet, mii de credincioşi s-au aşezat la coadă încă de dimineaţă că să aibă ocazia să atingă Brâul Maicii Domnului, despre care se spune că face minuni, mai ales acum, în zi de sărbătoare. Credincioşii spun că brâul ar vindecă orice suferinţă trupească sau sufletească şi sunt foarte rare ocaziile când poate fi atins.

Enoriaşii s-au rugat pentru sănătate şi linişte sufletească, cu speranţa că în această zi sfânta, Brâul face minuni. Mulţi şi-au adus cu ei copiii şi s-au rugat pentru sănătatea lor.

Brâul a fost adus la Constanţa de la mănăstirea Kato Xenia din Grecia şi este pentru a treia oară la noi în ţară.

Brâul Maicii Domnului va mai fi expus pentru închinare la Constanţa până luni, după care va fi trimis din nou în Grecia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!