O batrana de 74 de ani traieste de 19 ani in cocina porcilor, dupa ce i s-a surpat casa


Ultimul update: Joi 08 Noiembrie 2012 06:59
Data publicarii: Luni 05 Noiembrie 2012 13:31
Categorie: Stiri Sociale

O viata de neimaginat traieste o batrana de 74 de ani din Bistrita Nasaud. Parasita de sot si de propriul copil, a ajuns sa traiasca precum animalele, intr-o cocina.

Se spala intr-un parau din apropiere si a supravietuit numai din mila vecinilor, ori adunand ce gaseste prin ghena pentru ca nici pensie nu are.

Ileana s-a nascut parca intr-o zodie a nenorocirilor. Dupa ce ca a ramas singura pe lume, casa i s-a surpat in urma cu 19 ani si a fost nevoita sa se mute in cocina, unde pana atunci isi crescuse porcii.

Ileana abia isi aminteste perioada cand avea o familie alaturi, o casa incalzita si o supa aburinda pe masa. E o minune ca a supravietuit celor 19 ierni geroase care au trecut de cand destinul i-a harazit aceasta soarta nemiloasa.

Din putinul lor, vecinii gasesc cate ceva de mancare si pentru biata batrana.

Reprezentantii primariei s-au gandit abia acum sa o ajute pe biata batrana, dupa ce vecinii au depus zeci de sesizari, nemultumiti si de gunoaiele pe care batrana le strange pe langa casa.

Doru Crisan, primar Prundu Bargaului: "Noi incercam sa rezolvam acest caz si cu ajutorul autoritatilor locale sa ii facem o casuta unde sa poata locui la iarna".

Pana cand adapostul va fi gata, femeia sta tot in cocina si se roaga ca lucrarea sa se incheie inainte sa vina frigul cel mare.

VIDEO PROTVPLUS.RO