Nu doar copiii merg la gradinita, ci si cateii!


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 12:41
Data publicarii: Sambata 12 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

E vorba de centre unde au parte de ingrijitor, cusca, mancare la discretie si baie, ca sa nu simta lipsa stapanului. Acesta poate pleca linistit la serviciu sau in concediu, stiind ca animalul sau preferat o duce ca acasa.

 

La gradinita canina din Cluj, cateii se simt in lumea lor inca de cand intra pe poarta. Au parte de tot rasfatul si, mai ales, isi fac noi prieteni. Stapanii ii stiu in siguranta si nu ezita sa-i lase aici, desi tarifele sunt cam ca la o pensiune.

Afacerea pare sa fie una dintre putinele pe care criza economica nu le-a pus la pamant. Si munca e multa, sustin patronii.

O gradinita canina exista si in Alba Iulia. A deschis-o un medic veterinar, convins ca va gasi repede clienti. Intuitia nu l-a inselat si nimeni n-a plecat de la el nemultumit. Cateii care ii sunt incredintati au parte si de asistenta medicala, iar daca stapinii doresc, si de dresaj.

Intr-o astfel de gradinita canina, o zi de cazare costa de la 20 pana la 45 de lei. Exista insa si abonamente lunare, la un pret mai mic, pentru cei care isi aduc zilnic catelusul.

Tags: animale,

Trusa speciala, pentru stapanii cainilor care adora sa se plimbe cu masina
Cainii politisti, spaima celularelor in puscarii!
Faceti cunostinta cu Nina, Tim si Brutus, de profesie caini politisti!
VIDEO PROTVPLUS.RO