Primul Bac din istorie la care, teoretic, nu se poate copia. Cum vor fi notele


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 19:55
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2011 18:24
Categorie: Stiri Sociale

Ei ca ei, dar parintii lor sunt de-a dreptul disperati, mai ales ca regulile sunt draconice. Cine face prostia sa copieze va fi acceptat la bacalaureat abia peste doua sesiuni. Adica, in septembrie 2012.

Constienti de faptul ca isi pot inchide singuri viitorul multi tineri au uitat de vechile prietenii si au raspuns doar pentru ei. De copiat nici nu s-a pus problema, asa ca fituicile si daca au fost pregatite au ramas in buzunar.

Cei care au tocit manualele din vreme au iesit fericiti din sala. Pentru ei subiectele au fost usoare, mai ales ca au fost posibile si discutiile libere.

Nici nu se va pune problema unor discutii libere si la probele scrise. Elevii vor fi filmati pas cu pas, iar supraveghetorii nu-i vor scapa din ochi.

Pentru evitarea fraudelor Ministerul Educatiei a pus la dispozitie si un tel verde. Oricine poate suna gratuit la 0800801100, in cazul in care observa vreo neregula. Telefon care luni n-a prea sunat.

Proba orala la limba romana continua pana pe 8 iunie. Urmeaza cea de la limba materna, competente digitale si competente lingvistice intr-o limba straina. Probele scrise incep pe 27 iunie si se incheie pe 1 iulie. O saptamana mai tarziu se vor afisa rezultatele finale.

Citeste si:

Cine l-a pipait pe Justin Timberlake in fata a mii de oameni. FOTO

Lumea paralela a fost creata pentru 1000 de secunde. Antonimul materiei, "atins" la CERN

VIDEO. Momentul in care Moby se prabuseste pe scena, electrocutat la un concert din Amsterdam

Tags: bacalaureat,

Ministerul Educatiei a deschis o linie TELVERDE gratuita pentru semnalarea problemelor la Bac
210.000 de elevi intra de azi in Bac. Ce risca tinerii care incearca sa copieze anul acesta
Gafa Ministerului Educatiei. Bacalaureatul s-a modificat. Noul calendar al probelor
VIDEO PROTVPLUS.RO