Marilyn Monroe, De Niro si DiCaprio la Cluj. Organizatorii TIFF cauta sosiile marilor actori

13-02-2016 17:35

Clujul o cauta pe Marilyn Monroe! Norocoasele care seamana cu vedeta de film a anilor 50 au participat la un casting organizat de echipa Festivalului international de Film Transilvania.

Este un proiect inedit care va reproduce scene celebre din cinematografie, pentru editia de anul acesta a festivalui. S-au mai inscris si sosii ale lui Robert de Niro, Leonardo Di Caprio sau Tom Hanks.

Pentru selectiile desfasurate zilele acestea la Cluj criteriul esential a fost asemanarea cu Marilyn Monroe. Imaginea ideala a fost cea din filmul "The Seven Year Itch" in care apare celebra scena a rochiei de la metrou.

Prin machiaj si atitudine, tinerele candidate au incercat sa se apropie cat mai mult de legendara Marilyn. Diana are 26 de ani si este studenta la Facultatea de Teatru din Cluj.

Diana Tusa: “Multa lume mi-a recomandat sa vin la casting pentru ca am jucat in anul 1 in primul semestru, a trebuit sa pregatim un VIP si eu am pregatit Marilyn Monroe si am zis sa vin si aici.”
Reporter: “Cine te-a sfatuit?”
Diana Tusa: “Colegii de la scoala. Marilyn Monroe e o femeie etalon, multe femei isi doresc sa aiba feminitatea si dezinvoltura ei. Pentru castingul de astrazi m-am pregatit cu un pic de machiaj si am peruca in poseta."

Si Andra este studenta tot la teatru.

Andra Buicu: “Fiind la facultatea de teatru m-a atras articolul pe care l-am citit pe internet si am zis ca de ce sa nu vin. Marilyn Monroe mi se pare ca inspira foarte multa feminitate si fiecare femeie care se gandeste la ea este atrasa de atitudinea si de stilul ei de viata."

Sonia este la Facultatea de Studii Europene si isi doreste sa devina Marilyn Monroe de Cluj.

Sonja Borbely: “Am vazut pe Facebook acum cand am venit la cafea si am prins si niste prieteni care mi-au zis ca seman cu ea si eu chiar mi-am facut atestatul la engleza despre ea. Mie mi s-a parut o femeie unica si o admir foarte mult."

Fetele au fost fotografiate, apoi o echipa va decide cine seamana cel mai mult cu vedeta. Preselectia e inca deschisa amatoarelor.

Renate Roca-Rozenberg PR Tiff: "Marilyn Monroe se lasa asteptata. Clujul e plin de fete frumoase si plin de blonde voluptoase. Le vedem zilnic pe strada asa ca de ce nu le-am vedea si in proiectul nostru, doar un pic de curaj trebuie."

In cadrul campaniei Tiff au fost alese si sosiile lui Robert De Niro, Leonardo DiCaprio sau Tom Hanks.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO