Luxury Show a tras linie. Bogatii Romaniei au venit, apreciat si cumparat

Dată publicare: 07-12-2008 00:00
Dată actualizare: 21-05-2012 10:11


Pretul nu conteaza atat de mult daca ai in fata o bijuterie unicat, o piesa de mobilier plina de cristale Swarovski, sau o barca exact ca a lui James Bond.


E adevarat ca vanzarile nu au fost ca in alti ani, dar criza economica nu i-a speriat pe bogatii Romaniei, spun comerciantii.

Sunt zece in toata lumea, iar una dintre ele este condusa chiar de James Bond, in ultimul sau film. Ambarcatiunea are doua motoare de 750 de cai putere si finisaje de top, din carbon, piele alba si lemn de nuc. Pretul e si el pe masura: 460.000 de euro.

Vizitatorii au gasit si masina preferata de cel mai cunoscut spion 007, un Aston Martin in editie limitata. Dar cumparatorii nu sunt in numar limitat, dimpotriva.

Masina are interiorul lucrat manual, iar nuantele de alb si rosu sunt unice in lume. Costa 225.000 de euro. La fel de multe zerouri vom gasi si in pretul unui Maseratti. Patru soferi si-au comandat acest model.

Daca barbatii se uita dupa masini, partenerele lor, la bijuterii, doar se apropie Craciunul.

Mobilierul a fost foarte cautat la targul din acest an. Cristalele Swarovski au stralucit pe canapele sau masute. Alti vizitatori au admirat piesele de mobilier placate cu foita de aur sau argint. Pretul nu i-a speriat.

Vizitatorii au admirat si o plasma ultra-moderna. Odata oprit, televizorul se transforma intr-o oglinda. S-au vandut peste 20 de exemplare, cu 5.600 de euro bucata.

Intr-un cuvant, vizitatorii au fost mai precauti, dar au fost de acord ca un lucru frumos merita oricat.

Vezi aici mai multe imagini de la Luxury Show!


VIDEO PROTVPLUS.RO