Lucrarile la Stadionul Lia Manoliu din Bucuresti, oprite!


Ultimul update: Miercuri 09 Mai 2012 08:28
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Santierul se opreste pana pe 4 ianuarie si chiar mai mult, in functie de vreme, din dispozitia primarului general, care a inspectat marti lucrarile. Sunt finalizate in proportie de 65% si pana la finalul lui 2010 ar trebui sa fie gata de tot.


Odata finalizat, stadionul va avea mii de metri patrati de zona comerciala. In plus, primaria vrea sa cumpere de la Frankfurt niste platforme speciale care se pun peste gazon, pentru ca stadionul sa gazduiasca spectacole.

Edilul-sef a cerut constructorului sa gaseasca solutii pentru amenajarea mai multor parcari supraterane fata de ce a prevazut initial in contract. Cand nu sunt evenimente sportive sau spectacole, acestea pot fi inchiriate locatarilor din zona. In plus, din primavara, Primaria vrea sa-si trimita angajatii sa lucreze pe langa cei 350 de muncitori ai stadionului la amenajarea spatiilor din jurul arenei sportive.

Cand va fi gata, stadionul ar trebui sa fie administrat de cel putin 150 de persoane, iar investitia de peste 150 de milioane de euro fara TVA ar putea fi amortizata in 20 de ani.

Sorin Oprescu: Stadiul lucrarilor la Stadionul Lia Manoliu este la 50%
Se va juca sau nu finala Europa League pe Stadionul Lia Manoliu?
VIDEO PROTVPLUS.RO