Intrecere la inaltime intre angajatii instalatiilor de transport pe cablu

Ultima actualizare: 05-10-2012 19:55

Peste 150 de angajati ai instalatiilor de transport pe cablu s-au intalnit luni la Sinaia la Cupa teleferic la schi alpin.

Competitia care a devenit deja o traditie se desfasoara in fiecare an la sfarsit de sezon si a fost asteptata de multi iubitori ai acestui sport de iarna. Dupa ce o iarna intreaga au lucrat la foc continuu, teleferistii au oprit peltru o zi intalatiile si au trecut la schi.

Intrecerea s-a desfasurat in Valea Dorului din Sinaia, unde stratul de zapada depaseste 80 ce centimetri. Competitia a nascut ambitii mari intre angajatii telefericelor de pe Valea Prahovei care au venit hotarati sa castige locul intai la categoria lor de varsta.

Competitia a fost organizata pe 4 categorii de varsta de la 25 pana la 60 de ani iar la start s-au aliniat peste 150 de teleferisti din zona. Chiar si vremea a tinut cu organizatorii care au amenajat partia ca pentru un concurs international.

Dupa concurs, temerarii s-au intalnit la o bere unde si-au depanati amintirile iar cei mai buni au primit cupe si medalii. Ambianta cu premiere Meteorologii anunta o racie a vremii ceea ce inseamna un gand un pentru iubitorii sportului de iarna. La munte inca se mai schiaza in conditii excelente in Valea Dorului la Sinaia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO