Cel mai asteptat eveniment al anului in Romania. Cum va arata scena pe care va urca Roger Waters


Ultimul update: Sambata 28 Septembrie 2013 06:56
Data publicarii: Duminica 25 August 2013 18:43
Categorie: Stiri Sociale

A inceput numaratoarea inversa pana cand in Piata Constitutiei vom asista la cea mai mare productie muzicala realizata vreodata in Romania, "The Wall".

Roger Waters ne garanteaza o experienta de neuitat, la care vor contribui si decorul impresionant, spectacolul de lumini si animatia.

Zeci de tiruri cu echipament tehnic au sosit in Bucuresti si cateva mii de oameni lucreaza la scena pe care va urca artistul.

O scena imensa, un ecran gigantic, pe care se vor proiecta imagini live sau animatii special refacute pentru acest turneu, papusi uriase si efecte pirotehnice care ii vor introduce pe spectatori intr-o atmosfera de film.

Asa va arata spectacolul "The Wall", la mai bine de 30 de ani dupa ce a fost vazut pentru prima data.

In inima aglomeratei Londre, in 1980, mii de oameni veneau sa vada pentru prima data spectacolul The Wall.

Aici, la Earl's Court. Muzicienii de pe scena erau ajutati de o armata de operatori care aprindea si stingea luminile, proiectoarele, manuia papusile gigantice. In 2013, pe 28 august, in Piata Constitutiei, spectacolul va fi unul complet digitalizat. O spune chiar Roger Waters.

"Boxele principale, cele din fata scenei, va promit, suna ca un sistem hi-fi. Suna ca cel mai bun sistem hi-fi pe care l-ati avut in living", promite Roger Waters.

Pentru ca totul sa fie perfect, 2600 de persoane ajuta la pregatirea productiei. 51 de tiruri aduc in Piata Constitutiei echipamentul tehnic pentru concert.

Scena e doar o mica parte a decorului care ii asteapta pe spectatori in Piata Constitutiei.

Oricat de lata si oricat de inalta ar fi, pana la acoperisul suspendat la 24 de metri, scena va fi acoperita treptat de Zid, un gigantic ecran de proiectie pentru animatiile special redesenate pentru spatiul generos din fata Casei Poporului.

Despre bebelusi, Ceausescu si criza. INTERVIU cu Roger Waters inainte de a aduce Zidul la Bucuresti
Roger Waters aduce
VIDEO PROTVPLUS.RO